Аромати

Лятото и парфюмът

  • 05.06.2008
  • Автор: Десислава Давидова
Аромати, Лятото и парфюмът

Lancome Miracle Forever

Аромати, Лятото и парфюмът

BVLGARI Omnia Amethyste

Аромати, Лятото и парфюмът

Nina Ricci Premier Jour

Лято е, слънчево настроение съпътства всеки един от нас, мислите ни са в положителна насока, настроението е свежо, но за това допринася и нашия парфюм, който трябва да бъде подбран внимателно. За да хармонира настроението ни на всичко наоколо трябва да заложим на по-леки ухания, които да ни напомнят повея на свежестта и чистотата...

Нашите предложения за летни аромати са:

Lancome Miracle Forever
– това е един изпълнен с чувственост, лек и не натрапчив аромат, базиран на тръпчивия касис,  звезден анасон за плътност и нектар от цвят на бадемово дърво за постоянство.

Нанесен сутрин на определените точки, той ще ви създава настроение и чувство на чистота и свежест през целия ден.

Lancome Miracle Forever
  можете да откриете в он лайн магазин Kozmetika.bg.


BVLGARI Omnia Amethyste Woman – Това един съвсем нов аромат от линията на световната марка, който е изключително подходящ за горещите летни дни, съчетание от цветни нотки ще съпътства деня ви и ще ви зарежда с положителна енергия...

Основните съставки на този парфюм са – водна лилия и розов грейпфрут, примесени с нотки на българска и дамаска роза. Комбинацията е предпоставка за истински енергиен заряд.

BVLGARI Omnia Amethyste Woman можете да откриете в он лайн магазин Kozmetika.bg

Nina Ricci Premier Jour Woman
– Създаден преди седем години, този парфюм успя да се задържи на върха и остане предпочитан и ползван от изтънчените жени със собствена индивидуалност и стил. Ароматът е летлив, неангажиращ и в същото време със строго индивидуално присъствие и незабравимо усещане за жена.

Грижливо и внимателно подбраните му съставки са – мандарина и гардения, в основата му е бял бадем, орхидея и сладък грах с остатъчен аромат на сандалово дърво на финала.

Nina Ricci Premier Jour Woman  можете да откриете в он лайн магазин Kozmetika.bg


От Десислава Давидова