Аромати

Мария Шарапова - лице на парфюм

  • 16.06.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Мария Шарапова - лице на парфюм

Мария Шарапова е новото лице на AVON Luck – нов луксозен аромат за мъже и жени. Парфюмът носи емоцията на всички невероятни събития и безкрайни възможности, които съпътстват живота ни. Новият аромат се асоциира с харизматичната личност, която сама определя късмета си.

AVON Luck за жени пленява сетивата с нотки на изискан италиански бергамот и сочен касис. Обаятелният аромат се разкрива в кадифено флорална сърцевина от романтична червена роза и нежен жасмин, като неусетно оставя усещане за съблазнителна изтънченост благодарение на вплетените в него кехлибар, сандалово дърво и ванилия.

Вдъхновен от уверения мъж, който държи всичко в ръцете си, Luck за него залага на силни въвеждащи нотки на лавандула, свежа мандарина и розов пипер. За да подсилят мъжкия аромат,  парфюмеристите влагат в сърцевината му мимоза, индийско орехче и кедрово дърво, уникално комбинирани, така че да носят усещане за истинска увереност. Магнетичният финал е постигнат благодарение на цитрусов лабданум, мускус и сандалово дърво.

Парфюмът Luck ще може да бъде закупен у нас от 2 октомври.

Kozmetikata.com