Аромати

Портокалов аромат

  • 15.03.2012
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Портокалов аромат

Аромати, Портокалов аромат

Аромати, Портокалов аромат

Аромати, Портокалов аромат

Казват, че това е уханието на радостта. Доказано е, че портокаловият аромат повдига настроението и премахва депресия.

Ако напоследък ви липсва оптимизъм може съвсем лесно да си го възвърнете. Нужно ви е само малко портокалово ухание. Казват, че този аромат помага за по-лесно взимане на решения, носи хармония в семейното жилище. Той отваря сърцето за радостта и любовта.

Ароматични вани
Няколко капки портокалово масло във ваната са ефикасно средство за постигане на дълбок и спокоен сън, както и за премахване на нервната възбуда.

Масло от портокал
То има антисептично, спазмолитично и успокояващо действие, понижава артериалното налягане. Също така има бактирицидно, антицелулитно и имуностимулиращо действие. Притежава мощно антицелулитно действие.


Козметика с портокалово ухание

Рол-он с бърз възстановяващ ефект Био от Natalia
Този рол-он съдържа БИО слънчогледово масло в комбинация с етерични масла за бърз възстановяващ ефект върху съзнанието на бъдещата майка. Маслото от БИО слънчоглед е известно със своите подхранващи свойства благодарение на съдържащите се в него Витамини А, D и Е. Ароматът на БИО лавандула облекчава мускулното напрежение, а ароматът действа отпускащо. Ароматът на БИО сладък портокал ободрява и действа положително. Ароматът на див тамян спомага за проясняване на съзнанието и стимулира дишането. При чувство за отпадналост – нанесете върху вътрешната част на китката и вдишайте дълбоко.


Био сапун с портокал и канела (при акне) от Pelion
Омекотява сухата кожа, предпазва от обезводняване и помага невероятно в борбата с акне. Комбинацията от портокалов екстракт, където преобладава витамин С, с канела, която има антибактериални и антисептични свойства, дава отлични резултати. Нежен пилинг. Съдържа портокалов екстракт и канела в 100% органичен зехтин.


Скраб за тяло "Портокал и Жасмин" от BRONNLEY
Скраб за тяло "Портокал и Жасмин" е продукт от ароматна линия "Портокал и Жасмин", колекция Citrus&Spa. Нежно ексфолиращ скраб за тяло, обогатен с ексфолиращи перли от Жожоба и Портокалов екстракт за да почисти, освежи и хидратира кожата.


Kozmetikata.com