Аромати

Феромоните или магията на ароматите

  • 09.09.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Феромоните или магията на ароматите

Аромати, Феромоните или магията на ароматите

Аромати, Феромоните или магията на ароматите

Аромати, Феромоните или магията на ароматите

Аромати, Феромоните или магията на ароматите

Аромати, Феромоните или магията на ароматите

Правилно подбраните парфюми са моден и актуален аксесоар. Те са завършващия щрих при създаването на цялостен образ.

Естествените феромони
Човешката кожа отделя най-различни и разнообразни феромони, които в повечето случаи определят сексуалното влечение между мъжа и жената.
Мирисът на естествените феромони е почти неуловим и много изтънчен. Всеки външен аромат, било то дезодорант, душгел или лосион за тяло може да го унищожи.

Външните фактори, лошото време или просто определени обстоятелства, които влияят на здравословното състояние, се отразява негативно на  производството на феромони и намаляват шансовете да изглеждате привлекателно в очите противоположния пол

Синтетични феромони
Обстоятелствата, които блокират отделянето на естествени феромони са навели учените на мисълта, че има нужда от изкуствено създаване на тези вещества.
Това довело до създаването на синтетичните феромони. В последствие тази идея с ентусиазъм подхващат и производителите на парфюми и козметика.

Специалистите са сметнали, че най-ефективното решение в случая ще бъде да се добавят те в парфюмите.
Проведените изследвания са доказали, че жените, които притежават парфюми с феромони, се ползват с огромен успех сред мъжете.

Действието на парфюми с феромони
Синтетичните феромони в парфюмерията са абсолютен аналог на натуралните вещества. Нужно е да знаем, че присъствието на феромоните в парфюмите не означава, че аромат напълно отсъства.

Всъщност е точно обратното, производителите на козметика и парфюмерия уверяват, че включването им в състава подпомага отделянето на естествени феромони. Парфюмите с феромони са получили названието любовната опияняваща отвара на 21 век. Доказано е , че действието на тези магически вещества видимо не само за околните, но и за самия човек.
 
Те отнемат стреса, подобряват общото състояние, предизвикват положителни емоции. Не само парфюмите, но и различните кремове, и всички видове козметика могат да се похвалят с добавянето на тези чудодейни вещества.

Пътят към мъжкото сърце
Ползването на средства с феромони оказва влияние не само на тези мъже, които се намират в непосредствена близост. Необходимо е да помните, че парфюмите не са в състояние да накарат мъжа да се влюби, те единствено предизвикват сексуално влечение и заинтересованост
. Не бива да забравяме, хората са различни затова е възможно на някои мъже, уханието да не им въздейства.

Kozmetikata.com