Аромати

Звездни аромати

  • 30.01.2008
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Звездни аромати

Аромати, Звездни аромати

Аромати, Звездни аромати

Всичко започва преди десетилетия, когато Михаил Баришников представя собствена линия дамски и мъжки парфюми, създадени от Ричард Бари – "Миша" - за жени и "Баришников" - за мъже.
А днес вече пазарът е наводнен от аромати, носещи имената на известни хора, наравно с останалите.

Можете да откриете парфюми, носещи името на някой известен певец, актьор или професионален атлет, но предназначени за обикновените хора. Преди да изберете аромат, трябва да знаете, че има няколко неща, с които е добре да се съобразите преди това.

Видове мъжки аромати

Различните видове аромати за мъже днес са толкова много, колкото и дамските.
Първо: вие имате своя афтършейв, който съдържа малък процент чиста есенция. Тези аромати обикновено са и с ниска цена.
След това са мъжките одеколони, в чиито състав има висока концентрация на есенция или парфюм. Най-добре е да се поставят върху тези части от тялото, върху които се усеща пулса, като китките и врата.

Защо гледаме към звездите?


Ароматите на известните могат да бъдат открити в най-различен вариант – като продукти и като цени, позволявайки на всеки да избере своя парфюм и да се чувства добре в кожата си.

Много от звездите пускат аромати "за нея" и "за него" едновременно, за да обхванат по-голяма част от пазара.

Рапърът Ъшър е една от предприемчивите звезди от световната сцена, който атакува пазара с такъв дуо аромат.
Мъжкият парфюм е с базисни нотки от сандалово дърво и мускус във флакон с истински мъжка визия, издържан в черно с гравирана сребърна капачка.

Доналд Тръмп и Карлос Сантана са две имена, които добавиха към известността си и собствени парфюми, като линията на Сантана включва дори душ гел и дезодорант. Можете да откриете на пазара и дамския аромат на Карлос Сантана – също заедно с душ гел и лосион.

Друга линия дуо аромати са тези на Дейвид и Виктория Бекъм – "Intimately Beckham", както и останалите парфюми на семейството, които вече са немалък брой.

Всъщност истината е, че дори и да не изглеждате като звезда, винаги можете да ухаете като такава.

kozmetikata.com