Аромати

Аромати за невести

  • 10.06.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Аромати за невести

Аромати, Аромати за невести

Аромати, Аромати за невести

Аромати, Аромати за невести

Аромати, Аромати за невести

Разбираме, че младоженките са изправени пред труден избор – за да изберат от хилядите силуети своята рокля, а из хилядите аромати – точния за сватбения ден. Но ако вече сте завършили успешно избора на рокля, то ние ще се опитаме да облекчим този с ароматите.

Невинно създание
Красива дантела, нежна коприна и ефирен шифон са вплетени в очарователна булчинска рокля за вашето тържество. Естествено, тя трябва да е в бяло, което във всички време символизира невинността.
Вашите аромати - Cerruti 1881 Blanc, Beyond Paradise от Estee Lauder, L’Instant de Guerlain.


Романтичното момиче
Атлаз и дантела в пастелни тонове, деколте, украсено с пищни рози, дълга пола с кринолин – всичко това създава образа на щастлива млада принцеса, която е дочакала своя принц.
Вашите аромати - Cacharel Promesse, J’adore от Christian Dior, Clinique Happy for Women.


Стеснителната нимфа
Десен в вид на нежен букет цветя, повдигната талия и свободно спускаща се пола до земята, обезателна бродерия или нежни щампи на флорална тематика.
Природни цветове – бледо зелено, светло синьо, розово ...
Вашите аромати - Armand Basi In Red, L’Air du Temps от Nina Ricci, Incanto Dream от Salvatore Ferragamo, Un Jardin sur le Nil от Hermes.


Светска лъвица
Подчертано деколте,  пристегнат корсет, който преминава в асиметрична пола. Изобилие от атлаз, златни конци и камъни Сваровски – вие ще блестите през цялото време на празника.
Вашите аромати - My Queen от Alexander McQueen, Allure Sensuelle от Chanel, 5th Avenue After Five от Elizabeth Arden.


Гръцка богиня
Рокля в стил гръцка туника – дълбок триъгълен разрез, закрепен с дискретна брошка в тона на роклята, свободно падаща материя, прихваната на талията с широка лента и открити сандали.
Вашите аромати: Bvlgari Omnia, Organza First Light от Givenchy, Tumulte Pour Femme от Christian Lacroix.

Art Deco момиче
Прави линии и ясни форми, издължен вертикално силует, масивни контрастни десени – роклята напомня апликация, само че изпълнена от фини тъкани. 
Графичността и даже известната строгост на роклята допълват фигуралните разреди и диагоналите.
Вашите аромати - Truth от Calvin Klein, Escada Magnetism, Hugo Deep Red For Women.


Минималистка
При роклята в стил мини всичко е малко – открито деколте, къса пола, изчистена кройка. Но, както е известно, красотата е в простотата, а късата пола е доста практична за жаркото лято, пък и показва красотата на краката.
Вашите аромати - Burberry Brit, DKNY от Donna Karan, Max Mara.

Kozmetikata.com