Сексбокс

Aфродизиаците

  • 07.01.2008
  • Автор: Diana
Сексбокс, Aфродизиаците

Сексбокс, Aфродизиаците

От хиляди години чистите есенции на ароматни масла са извличани от растенията заради техните лечебни и хранителни свойства. Днес се използват същите есенции във всички ароматерапевтични процедури. Основната цел на ароматерапията е всеки да намери аромата, с който се чувства най-добре.

Някои ароматни масла имат стимулиращи качества, които са им дали репутация на афродизиаци. Ароматните масла, които могат да действат като сексуални стимули основно включват: розмарин, кедър, керевиз и карамфил. В допълнение на тях или в други моменти може да използвате масла, които имат чувствени и сочни аромати или да се придържате към по-земните аромати като: градински чай, розово масло, сандалово дърво. Изберете аромата според вашето настроение.

По принцип ароматерапията е употребата на чистите растителни ароматни масла за подобряване на здравословното състояние и балансиране на тялото, ума и духа.


Как да си направим малка, стимулираща сексуалността ароматерапия вкъщи?

•    Поставете едно от споменатите по-горе ароматни масла в дифузер или в лампа за аромати, така че миризмата да циркулира във въздуха. Прибирайки се вкъщи вашата любовна половинка, подсъзнателно ще улови аромата, а това ще доведе до намаляване на стреса, редуциране на умората и повишаване на сексуалното желание.

•    Напълнете ваната и капнете няколко капки от споменатите масла в нея. След това сам/а или с вашия партньор си направете дълга и отпочиваща вана. Същите есенции може да използвате, когато си взимате душ като напоите гъбата и се мажете взаимно с партньора или да ароматизирате с тях сауната.

•    Направете си един на друг бавен и еротичен масаж, като използвате няколко капки от любимия си стимулатор. За масаж може също да разредите ароматното масло в една супена лъжица растително масло и така да намажете любимия от пръстите да главата.

•    Понякога има случаи, когато ви се иска да намалите скоростта. Не всеки ден човек има настроение за секс. Ако сте точно в този момент и искате да намалите сексуалните желания на партньора, най-подходящ е ароматът на риган.

Успех!!! ви желае Диана