Аромати

Усещане за жена

  • 26.07.2007
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Усещане за жена

Аромати, Усещане за жена

РОМАНТИЧКАТА

Съблазнителни плюсове: Когато става въпрос за страстни мигове, ти си традиционалистка – рози, разтапяща музика, купища свещи и шампанско с ягоди.

Най-подходящи аромати: Красивите флорални нотки като роза, гардения и лилия винаги са били асоциирани с любовта и женствеността. Освен това мъжете ги харесват не по малко от жените. И когато доловят такова ухание, също се настройват на романтична вълна.

Зашемети го с ухание: Изпрати своето закачливо послание, като сложиш парфюма на шията и китките. Или пък напълни ваната и направи ароматизирана пяна с подобен мирис – бъди сигурна, че той ще запомни завинаги този аромат.

ИЗКУСИТЕЛКАТА

Съблазнителни плюсове: Ти си смела мацка, която обикновенно не чака мъжете да й обърнат внимание, а чисто и просто взима нещата в свои ръце.

Най-подходящи аромати: Търси пикантни, упойващи миризми, които създават асоциации с магията на Изтока. Твоитенай-добри съюзници са мускус, индийско орехче и пачули. Тези силни аромати ще донесат на мъжа усещане за екзотика, нещо непознато и далечно, и много, много горещи страсти.

Зашемети го с ухание: Пръсни няколко капки в деколтето си и от вътрешната страна на бедрата.

ФЛИРТАДЖИЙКАТА

Съблазнителни плюсове: Заразителната усмивка и смехът ти са две от най-привлекателните ти оръжия.

Най-подходящи аромати: Плодовите ухания носят енергия. Сочните миризми на червени плодове и праскова излъчват щастливи флуиди и оставят у мъжа усещане за свежест и жизненост.

Зашемети го с ухание: Завържи очите му с шалче и го накарай да проследи ароматната диря...... от твоята шия, гръд и корем....