Аромати

Аромати за червенокоси

  • 24.09.2010
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Аромати за червенокоси

Аромати, Аромати за червенокоси

Аромати, Аромати за червенокоси

Аромати, Аромати за червенокоси

Ако баба ви и досега ви нарича "Моето слънчице", а приятелките ви от детските години постоянно са подхвърляли закачки за цвета на косата, а сега ви гледат със завист на вашите червени коси, то тази статия е точно за вас.

Никол Кидман (Nicole Kidman)
Златисти коси, нежна кожа, кокетен поглед – пред нас се изправя женствена, романтична дама. Въпреки, че ят в никакъв случай не е толкова обикновена, колкото изглежда на пръв поглед. Всъщност тя винаги знае какво иска и знае как да го постигне. На вид е крехка и мека, но зад това се крие твърд характер, тя винаги постига целта си, независимо какво й струва това. На нея й подхождат цветните или фруктови аромати с пикантни или ориенталскии нотки.  Например Angel на Thierry Mugler, 7 Notes Jivago, Alessandro Dell’Acqua, Valentino V, 5th Avenue After Five на Elizabeth Arden.

Джулия Робъртс (Julia Roberts)
Енергична, винаги бодра оптимистка. Тя притежава непресъхваща жажда за активност – никога не стои на едно място. Обика да пътува, да общува с хора. Въпреки това в присъствието й винаги има нотка н загадка. Стилът й е смес от спортен и класически. Тя еднакво добре изглежда и в дънки с пуловер, и в разкошна вечерна рокля.
Нейните аромати – шипрови и дървесни  Miss Dior Cherie на Christian Dior, Sander Pure на Jil Sander, Trussardi Skin, Chanel Coco Mademoiselle, Noa Gold от Cach
arel

Сара Джесика Паркър (Sarah Jessica Parker)
Успешна бизнес дама, непоправима гражданка и истинска жена. Външно е много приветлива, а всъщност е доста прикрита – не защото ви няма доверие, а просто това е нейния начин да се справи с несъвършенствата в този свят. Това е тип жена, на която дори и най-строгия делови костюм стои като еротично облекло. След нея няма мъж, който да не се обърне, но тя ги държи на разстояние и допуска до себе си само този, който сама е избрала и на когото напълно може да се довери. За нея са подходящи ненатрапчивите аромати със собствен неповторим характер – такива като Bvlgari Omnia Crystalline, Escada, Cacharel Promesse, Gian Marco Venturi Woman, Armani Emporio City Glam Pour Femme.

Лайза Мари Пресли (Lisa Marie Presley)
Кралица на контрастите – ярката коса и студената красота на лицето, тъмните очи и светлата кожа. Само най-смелите мъже могат да се опитат да завоюват сърцето й. Или тези, които тя самата избере... Тя е ловец, благородна тигрица и се подчинява единствено на мъж, който се окаже по-силен от нея. Нейните аромати са ориенталски и пикантни - Allure Sensuelle от Chanel, Oro Roberto Cavalli, Yujin Feroce от Ella Mikao, Kingdom на Alexander McQueen, Burberry Brit Red.

Kozmetikata.com