Аромати

Как ви описва парфюма

  • 30.07.2010
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Как ви описва парфюма

Аромати, Как ви описва парфюма

Аромати, Как ви описва парфюма

Аромати, Как ви описва парфюма

Аромати, Как ви описва парфюма

Парфюмът, който нанасяте на тялото трябва да предизвиква впечатление, да повишава вашата увереност и да ви кара да се чувствате напълно великолепни.

Различните нотки създават и различно впечатление

Флоралните аромати
Леките цветни аромати предпочитат жени, които са въплъщение на женствеността. Такава жена, която ползва подобен аромат е много крехка, скромна и тиха. Тя позволява на мъжа си да се чувства истински защитник. Но не бива да се залъгвате от тези маниери. Такава жена може да бъде решителна и твърда.

Източните аромати
По-пикантните източни аромати привличат много емоционалните
жени. Те се стремят повече към това да направят добро впечатление на околните. Не обръщат особено внимание на дрехите си.

Изразителен аромат на парфюма обикновено предпочитат тези, които не престават да удивляват околните със своята нестихваща енергия. Такава жена, по принцип, много добре осъзнава собственото си превъзходство.

Ярко изразени аромати
Резките аромати обичат физически активните хора. Те не могат продължително време да стоят на едно място. В постоянно движение, те винаги се запознават с някой, но по принцип рядко създават истински приятелства. Така или иначе, тях ги уважават и им се възхищават всичко, които ги срещнат по пътя си.

Цветни фаворити
Ако обичате романтиката във всичко, което виждате, в мириса и докосванията, цветният аромат е притегателна сила за вас и ще ви позволи да ухаете естествено и свежо, като истинска маргаритка.
Жените си струва да опитат Amor Amor от Cacharel

Източна пикантност
Такива аромати подхождат на тези, които излъчват вродена увереност и изисканост. Тези хора знаят, че искат и много точно знаят,  как това да се постигне. Подправете всички тези качества и с малко ухание
Мъжете си заслужава да пробват Dunhill Signature.
Жените може да опитат Giorgio Armani Diamonds, Kenzo Flower, Dior Poison.

Дървесни нотки за чувственост
Вие сте чувствени, но силни, свободни по дух, но стабилни, възпитани и заедно с това уверени?
Тогава дървесните нотки са създадени за вас
Мъжете е добре да изберат Burberry Brit for Men, Carolina Herrera 212 Sexy for men, Paul Smith London.
А жените могат да опитат Opium от Yves St Laurent, Calvin Klein Obsession.

Ароматна композиция
Ако цените всичко, което се смята за класическо, наистина стилно и самобитно женствено, тогава този аромат е за вас. Мощен микс от ягодови, цитрусови плодове, лавандула, подправки и още някои допълнения ще ви помогне да разкриете вашата дръзка и темпераментна страна.
Може да изберете сред Lovely от Sarah Jessica Parker, Calvin Klein Eternity, Agent Provocateur Eau Emotionnelle.

Парфюмите са точно като аксесоари, те съставят значителна част от стила ви. Ще ви е необходимо известно време, за да намерите своя "знаков  аромат", но дайте да си кажем истината в очите – пазаруването на аромати може да бъде невероятно забавно.

Kozmetikata.com