Аромати

Имиджът - Diavolo

  • 09.10.2007
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Имиджът - Diavolo

Аромати, Имиджът - Diavolo

Аромати, Имиджът - Diavolo

Tой
Антонио Бандерас е известен секссимвол и популярен актьор. Присъства във всички световни класации за най-сексапилни мъже, поради излъчването си на истински латино-любовник. Понастоящем Бандерас е щастлив съпруг на Мелани Грифит.

Кино
В собствената му биография намират място филмите на достатъчно много добри режисьори. А и как не?! Актьорската му кариера започва с участие във филма "Laberinto de pasiones" на самия Педро Алмодовар. След няколко роли в "европейски" филми, Бандерас заминава за Холивуд и снима "Кралете на мамбото". Това е само началото... Предстоят му не малко на брой роли на силни, пленителни и очарователни мъже във филми като "Зоро", "Десперадо", "Първороден грях"...
Така постепенно ореолът на мачо бива изграден и името Бандерас се превръща в символ на притегателна сила, неустоимо привличане и страст.

Мирисът на един Desperado
И логичната последователност на романтичната приказка и "легенди за страстта", разказвани в една прекрасна филмография е... парфюмът.
А Бандерас има няколко: Spirit by Antonio Banderas и Spirit for women, Mediterraneo, Diavolo и Diavolo per Donna.

Diavolo
Името на аромата звучи сякаш е взето от визитната картичка на Антонио Бандерас. Демоничното му излъчване е в абсолютна хармония не само с името, но и със самата същност на Diavolo.
Връхните нотки концентрират мирис на бергамот, съчетан с цитрусовата свежест на мандарината и заблуждават в лежерност и неангажираност.
Докато сърцето на аромата е самият мускус (неангажиран ли казах?), съчетан с този на сандалово дърво. Резултатът е неустоимо привличане, обещание за "тъмна" страст и  ...танц.

П.П. На 14.10.2007г., Антонио Бандерас пристигна в София, където заедно с колегата си Морган Фрийман ще снимат новия си филм  "Кодът". Звездата ще остане в България до Коледа.

От Гергана Кангалова