Аксесоари

Ключо- държателят - начин за нестандартно приложение

  • 08.04.2008
  • Автор: Десислава Давидова
Аксесоари, Ключо- държателят - начин за нестандартно приложение

Balenciaga

Аксесоари, Ключо- държателят - начин за нестандартно приложение

Luis Vuitton

Ключодържател – сама по себе си тази дума означава, че определения продукт наречен така държи нашите ключове, дааа, това безпорно е така, но представете си, че сте си купили един прекрасен представител на този вид, украсен с камъни, например, и ви се иска да го виждате не само, когато ви потрябват ключовете и имате желанието да го покажете на целия заобикалящ ви свят... Е, тогава е време да изневерите на традициите! Ние ще ви предложим няколко по-нестандартни начина за носенето на горепосочения аксесоар:

Напоследък е страшно актуално дамите да носят на дръжката на чантата си достатъчно голям ключодържател, който разбира се да бъде цветово съобразен и специално предвиден за самата чанта, например на една чанта в червен цвят би стоял прекрасно, дори биха се допълвали взаимно, ако закачите едно червено сърце щедро украсено със закачливо бляскави кристалчета. В зависимост от това какви бижута предпочитате (злато или сребро) то в съответния вариант трябва да бъде и този аксесоар, защото в случая той е част от имиджа ви.

Все по-често на щандовете за бижута вече виждаме, че този вид аксесоари са с различна форма, големина и цвят, това разбира се не е случайно, например ключодържател с много и цветни висулки във форма на цветя тийнейджърките носят закачен на гайката на дънките, ето още едно необичайно място за носенето му...

Другото нестандартно място за носене на ключодържателя е на ципа на якето или по-скоро на т.нар. водач (висулката, с която откопчаваме и закопчаваме ципа), но тук вече размера има значение, а именно - не прекалявайте с големината, заложете на малък, но ефектен вариант и не забравяйте да го съчетаете правилно, все пак целта е максимален ефект и то положителен.

Е, за традиционалистите класиката си остава - на ключовете и никъде другаде. Всеки е свободен да избира сам... Важен е крайният резултат!От Десислава Давидова