Аксесоари

Как да узнаем характера по обувките й

  • 01.07.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Аксесоари, Как да узнаем характера по обувките й

Аксесоари, Как да узнаем характера по обувките й

Аксесоари, Как да узнаем характера по обувките й

Аксесоари, Как да узнаем характера по обувките й

Аксесоари, Как да узнаем характера по обувките й

Какви ли не само тестове е измислило човечеството, за да научим повече за непознати хора. Оказва се, че може да разберем какъв е човека, даже без да разговаряме с него.

Някои са уверени, че даже повечето за него. Естествено, да се разгадаят всички тайни да дамския характер, като само я погледнем в краката, едва ли е възможно. Но да узнаем повече за нея, определено е възможно, потвърждават психолозите. 

Например, ако дамата не сваля маратонките, това говори че пред вас стои независима особа, която не е особено склонна към самопожертвование, и практически не се влияе от чуждото мнение. Тя абсолютно точно знае къде отива и има собствен поглед за всичко, се случва в живота й.

Основното достойнство на тази дама е удивителната й способност да дружи с останалите – тя никога не оставя приятел в беда и винаги дава подкрепа в трудни моменти.

Ако жената е обута в елегантно-агресивни обувки с висок ток, може с увереност да предположим, че тя се стреми да живее на широко. Обожава светските събития, шумните компании, веселите празници и прочие бурни радости в живота.

Обувки в армейски тип издават честолюбие и увереност в себе си. Когато видите жена, обута в такива обувки бъдете уверени – пред вас стои амбициозна и устремена към успеха натура. Тя не се поддава лесно, защото предпочита внимателно да обмисли ситуацията преди да действа. Но когато тя направи избор, влага цялата си енергия за постигането на целите си.

Изящните пантофки носи романтична и мечтателна жена. По правило, тя има някакво творческо хоби – танци, музика, рисуване, пеене, плетене на дантели или градинарство. Натурата й я заставя да се стреми към абсолютен порядък, а мечтите й за идеална любов я правят малко странна в очите на околните.

Ако дамата носи в сандали или мокасини, тя с лекота решава и най-заплетените ситуации. Самообладанието и аналитичното й мислене й помагат да направи правилен избор и да извлече повече положителни моменти от всяка ситуация. Способна е не само да управлява, но и да влияе на поведението на другите.

Kozmetikata.com