Аксесоари

Тенденции при летните аксесоари

  • 31.03.2010
  • Автор: Светлана Илкова
Аксесоари,  Тенденции при летните аксесоари

Всяка година жените купуват еднотипни летни аксесоари, които са основно допълнение на техния гардероб, ето защо тази година дойде момента да ги подновим.

Слънчеви очила, колани или чанти. Има безброй аксесоари, които въпреки че са универсални за голяма част от годината също излизат от мода или се износват и имат нужда да се подменят. Не трябва да забравяме, че често и най-малките аксесоари или бижута могат да бъдат най-скъпата част от нашето облекло.

Стилистите обаче дават идеални преложения за оригинални, модерни и евтини орнаменти, които могат перфектно да допълнят лятната ви визия. Слънчевите очила например тази година ще бъдат просто задължителен аксесоар, ако искаме да вървим в крак с тенденциите. Голямата широка шапка също е един от най-добрите аксесоари за лятото. Тя е класическа и никога не остарява. Обувките и чантите са сред любимите женски аксесоари. Както за всеки е известно тази година на мода ще бъде дънковият плат, за това най-подходяща за лятото ще бъде дънковата чанта или сандалите от дънкова материя според БГНЕС