Аксесоари

Как да изберете перфектното бижу

  • 22.03.2010
  • Автор: Светлана Илкова
Аксесоари,  Как да изберете перфектното бижу

Не знаете как да изберете колие или как да съчетаете дадена огърлица, която сте си купили. Ето някои съвети, с които никога няма да се отклоните от модните тенденции.

Едно колие може да бъде идеалното допълнение за добрия външен вид, но в същото време може и да го развали. Всичко зависи от това как го изберете. Правило номер едно е да погледнете собствения си силует. Избягвайте да слагате прекалено големи или цветни колиета, ако искате в същото време да отклоните погледа от гърдите си. Ако имате голямо деколте и не искате то да е единствената част от тялото ви, която да се набива на очи, заложете на по-семплите модели. Модните тенденции за сезона също ще ви помогнат да изберете перфектното бижу.

През следващата пролет спокойно можете да носите дебели колиета тип верига или войнишки значки. Бронзовите и златни бижута ще са хита на лятото, а в съчетание с дървен материал ще бъдете същинско копие на манекенките, разхождащи се по модните подиуми. Предизвикателство за секси дамите ще бъде изборът на дантелен корсет, комбиниран с дискретни колиета или кръстове. Ако предпочитате по-романтичната визия, без да се притеснявате заложете на камъните и мънистата според БГНЕС