Аксесоари

Модни тенденции при очилата за 2019

  • 24.04.2019
  • Автор: Светлана Илкова
Аксесоари, Модни тенденции при очилата за 2019

Аксесоари, Модни тенденции при очилата за 2019

Аксесоари, Модни тенденции при очилата за 2019

Аксесоари, Модни тенденции при очилата за 2019

Екстравагантни и красиви, тази пролет безспорен хит ще бъдат моделите в шестоъгълни форми. Изработени от чист метал или в комбинация от метал и пластика, те ще ви дадат усещане за стил и индивидуалност. За по-дръзките предизвикателството ще бъде миксът между шестоълъгник и пеперуда.
             
С лек полъх на носталгия и романтика, авиаторските форми са актуални и през 2019-та, но по-квадратни и по-големи. Все така интересни и едновременно с това подходящи и за двата пола остават моделите с двоен мост, които често се появяват и при диоптричните рамки или могат да бъдат и изцяло кръгли.

Тази пролет се запазва тенденцията към котешките форми, като се засилва в издължаването и придаването им на все по ретро стил, който подчертава скулите и формата на лицето.

През 2019-та предлагането на метални очила е значително по-голямо в сравнение с предходните години. Новият меден цвят "copper" ще бъде водещ и актуален през всички сезони. Модерни са по-светлите, но ние препоръчваме преливащи се кафяви или сиви стъкла, които са и най-приятни и комфортни за окото.

Освен класическите форми при мъжките модели хит са и сините огледални стъкла, изработени предимно от лекия швейцарски материал Grilamid TR90, който преобладава в линията KWIAT Comfort.

Независимо какъв материал ще изберете, шестоъгълните форми, силно издължените котешки очила или моделите с двоен мост, със сигурност ще сте актуални и тази пролет. И през 2019-та KWIAT ще ви предложи внимание към детайла, високо качество на изработка, комфорт, най-добрата защита за очите и винаги модерна визия.

Kozmetikata.com