Грижа за Ръце и Крака

Гладки петички на прага на лятото

  • 05.05.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Ръце и Крака, Гладки петички на прага на лятото

Ако през зимата сте занемарили грижата за вида на ходилата си, време е да се захващате за работа, защото само след дни ще сложим отворените обувки и стъпалата ни трябва да са перфектни. Погрижете се първо за петите.

Ако положението е трагично се обърнете към специалист, който ще се погрижи професионално за краката ви - ще отстрани мъртвата тъкан и ще сложи необходимите козметични продукти.

Можете да се захванете с тази задача и сами, като накиснете краката си в топла вода, сложите специални соли или морска сол, после ексфолирате, подсушите и сложите мек крем.

Ето някои незаменими помощници:
Автоматична пила за пети Scholl Velvet Smooth с диамантени кристали
Използва се за отстраняване на мъртвата и груба кожа от краката.

Пила за премахване на мазоли и удебелена кожа от Scholl
Разполага с набор от инструменти за педикюр, които ще Ви улеснят в рутинните грижи за стъпалата, дори в домашни условия.

Парасофтин Ексфолиращи чорапи
Ексфолиращи чорапки за еднократна употреба. Ефикасно елиминира мазолите, отстранява загрубялата кожа, овлажнява и омекотява кожата на стъпалата.

Здрави крака Мехлем против загрубяла кожа от KNEIPP
Мехлемът с 25% уреа интензивно повлиява загрубялата кожа – резултатът е бърз и дълготраен. Богатото регенериращо масло, успокояващ пантенол и алантоин се грижат за кожата. Натуралният екстракт от невен има регенериращо и благотворно действие за чувствителните нежни части на краката. Ароматното масло от розмарин съживява уморените и парещи крака. Приятният аромат има тонизиращ ефект.

За да поддържате стъпалата свежи и чисти, ползвайте пудра за крака или спрей.

Kozmetikata.com