Декоративна Козметика

Грим в розово за Св. Валентин

  • 13.02.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Декоративна Козметика, Грим в розово за Св. Валентин

Декоративна Козметика, Грим в розово за Св. Валентин

Декоративна Козметика, Грим в розово за Св. Валентин

Розово и лилаво са новите модни тенденции за сезона. Тези цветове, придаващи допълнителна романтика са особено подходящи за грим за Св. Валентин.

Розово, пурпурно и всякакви нюанси на бледо лилавото подхождат почти на всякакъв тен. С тях може да се играе, като се поставят като сенки и допълнително се нанесе очна линия и спирала. Може да се поставят като цветен молив, очертаващ очите. Или да се нанесе опушен грим с подобни нюанси.

Преливащите бляскави тонове ще направят визията още по празнична и подходяща за романтична среща. За целта играйте с тоновете, като с четка нанесете бледорозов нюанс от основата на клепача до гънката. След това придайте по-тъмно розов отенък, нанасяйки сенки от външния край на гънката към вътрешния. Със същия розов цвят обиколете периметъра на клепачите близо до основата на миглите. По желание може да нанесете златист молив в основата на окото, а селд това поставете и очна линия или очертайте окото в сиви нюанси. Извийте миглите и поставете спирала.

Подходащ за празника на влюбените е и блестящ грим отново в розово. За да го направите още по атрактивен го комбинирайте с двойна очна линия.

Използвайте руж в сметлия отенък на розовото, а ако кожата ви е по-тъмна, заложете на тъмнорозово.

Вместо червило може да използвате само розов блясък. Ако предпочитате червило, то заложете на тъмнорозовото. Нанесете върху червилото блясък за по-сочни устни.

Kozmetikata.com