Грижа за Лицето

Слънцезащитни тенирани продукти за лице

  • 27.05.2019
  • Автор: Деси Исаева
Грижа за Лицето, Слънцезащитни тенирани продукти за лице

Оцветените кремове за лице отдавна не са само мода, но и удобство и необходимост за голяма част от дамите. През лятото те заместват фон дьо тена, пудрата и специалният слънцезащитен крем.

Честа практика е през лятото в грижа за лицето да ползваме слънцезащитни тенирани кремове, които едновременно защитават кожата на лицето от агресивните лъчи на слънцето, подхранват я и й придават желания равномерен тен.

Повечето такива продукти имат високоефективна, фотостабилна UVA/UVB филтърна система, в съответствие със стандартите на EC. Обогатени са с антиоксиданти, които допълнително предпазват клетките от увреждания, причинени от слънцето и свободните радикали.

За лицето си е добре да използваме слънцезащита с висок фактор, за да запазим кожата по-млада и съхранена за по-дълго. Подбрахме някои продукти, които отговарят на горе споменатото и са подходящи за повечето видове кожа.

Слънцезащитни тенирани продукти за лицето
AKNICARE Sun Teintée SPF 30 (АКНИКЕЪР) Слънцезащитен оцветен крем за мазна кожа, склонна към акне
Фина и лекo оцветена емулсия, със слънцезащитни филтри, които намаляват вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи от тип A и тип B (SPF 30) върху акнеитична кожа и кожа, склонна към себорея

Оцветен слънцезащитен крем SPF 50+ в тъмен или светъл нюанс CC Creme от EUCERIN

Иновативен фотопротектор за лице Тъмен тен с цветни пигменти. Немазен, некомедонен, без парабени. С лека кремообразна текстура, оставя кожата матирана за дълго време. Подходящ дори и за чувствителна кожа.

Kozmetikata.com