Уреди за красота

Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

  • 10.06.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Удобството да се обезкосмяваме у дома е незаменимо. Освен това за качеството му е важно да е дълготрайно и безболезнено. Именно такова е обезкосмяването с фотоепилаторите за домашна употреба.

При използването на фотоепилатори трябва да се следват няколко основни принципи.

Кожата трябва да е предварително избръсната, за да достигне енергията до фоликулите и да се погълне от пигмента, а не да действа на повърхността. От значение е интензитетът на светлинния импулс спрямо цвета на космите и кожата. Имащите светлоруси, рижи и бели косми да не се надяват на перфектни резултати или поне не при всеки уред.

Също така е добре фотоепилаторът да се използва преди придобиване на тен.

Поддържането на резултатите е индивидуално и зависи от повторното израстване на космите. Добре е да се прави по 1 процедура на всеки 2 седмици. а резултатите се очакват след 4-6 процедури в зависимост от уреда.

Добре е бръсненето на космите преди процудера да се прави по посока на растежа на космите и да се збягват порязвания и раздразнения.

Ето някои качествени фотоепилатори за домашна употреба
Фотоепилатор Silk'n Infinity eHPL 400 000 импулса + подарък специален лосион за третиране за след процедура
ЕHPL™ технология: най - новата и усъвършенствана технология за перманентно обезкосмяване в домашни условия! Подходящ за всички цветове на кожата, дори и най - тъмните и почти всички цветове на косъма. 5 нива на сила: премахва космите 2 пъти по-бързо! Подходящ за лице и тяло: без болка и раздразнение. 400,000 импулса. До 92% намаляване на окосмяването след изпълнение на препоръчителния в инструкциите брой процедури.  2 метода на работа - пулсиране и плъзгане. Оптимлна площ: 3 cm². Не са необходими допълнителни консумативи. С включено безплатно мобилно приложение за планиране на процедурите и др екстри.

Трайно и ефективно обезкосмяване в домашни условия! Патентована технология Touch & Glide, благодарение на която обезкосмяването е лесно, бързо и ефективно. Уредът автоматично излъчва импулс.

Подходящ за всяка част на тялото - за лице, крака, ръце, бикини. Лесен, удобен и бърз. 4 см2 площ на лампата + Допълнителна ЛАМПА ЗА МАЛКИ УЧАСТЪЦИ Намаляване на окосмяването до 50% само след 3-4 третирания

Kozmetikata.com