Естетична хирургия

Любимите разкрасителни процедури на звездите

  • 25.02.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Естетична хирургия, Любимите разкрасителни процедури на звездите

Естетична хирургия, Любимите разкрасителни процедури на звездите

Естетична хирургия, Любимите разкрасителни процедури на звездите

Естетична хирургия, Любимите разкрасителни процедури на звездите

Да спреш времето е цел номер 1 на холивудските звезди, а пък ако може да го върнеш назад - още по-добре. Тайна ли е как холивудските звезди младеят с всяка изминала година, вместо да е обратното? Не! Ясно е, че ежедневно се подлагат на подмладяващи процедури и пластични операции…

Разкриваме някои от тайните за безупречната кожа и форма на някои холивудски знаменитости.

Кейт Уинслет е на 40, но все още има гладка и стегната младежка кожа, почти същата, като тази с която едва не потъна на Титаник (тогава едва на 20). Та, тя официално признава, че перфектната й кожа на лицето се дължи на терапията Hydrafacial. Терапията представлява ексфолиация, екстракция и дълбока хидратация на кожата с помоща на мощни серуми и иновативна технология, наречена "Вортекс", за вкарването на тези серуми дълбоко в кожата. Hydrafacial e терапията, с което се поддържа и Шарлиз Терон. Самата тя го призна наскоро в интервю. Същото направи и Парис Хилтън, но тя се похвали за това пост в Twitter.

Ева Лонгория, разчита на по-различен вид терапия, за да поддържа гладкото си лице. Прелестната 40-годишна латина се подписа публично (даде своята препоръка), че се подлага на терапията Intraceuticals. Това е вид неинвазивна мезотерапия, при която с помоща на кислород под налягане в дълбоките слоеве на кожата се вкарват серуми с изключителен състав – хиалуронова киселина, витаминен комплекс и билки. "Терапията ми е необходима преди всяко събитие", казва Ева. Между другото Мадона е звездата, която откри за първи път Intraceuticals и "зариби" куп свои колеги по нея. Сред които дори Джъстин Тимбърлейк.

Деми Мур е на 53 и ес божествено тяло. Как да не й завиди човек. Деми, разибра се, е популярна с това, че се грижи много за своето тяло с балансирано хранене и спорт. Но й не само. Преди години сподели, че на определена възраст само спортът не стига и процедурите за оформянене на тялото са от особена важност. Затова тя призна, че редовно се подлага на Vela Shape процедури. Видно е, защото тази жена няма никакъв целулит и кожата й е страхотно опъната. Vela Shape е радиочестота и вакуум, които в комбинация стимулират производството на колаген и еластин. Резултатът от това е стегната фигура и гладка кожа.

Kozmetika.bg