Козметични Ревюта

NEOVADIOL компенсиращ комплекс

  • 24.01.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, NEOVADIOL компенсиращ комплекс

При създаването на гамата Neovadiol преди 15 години, Vichy се доказва като първата марка за грижа за кожата, лишена от плътност, комфорт, блясък и свежест. С новата си формула, която вече е на пазара, марката показа ново поколение продукт, който  компенсира въздействието на менопаузата върху стареенето на кожата, имитирайки  действието на хормона на младостта DHEA.

В допълнение, иновативното решение на Vichy включва и комплекс от  3 активни съставки от последно поколение. Благодарение на Hedione, Hepes и безпрецедентен концентрат от Pro-Xylane, новото поколение NEOVADIOL води до създаването на КОМПЕНСИРАЩ КОМПЛЕКС от съставки, който възстановява кожата на всички нива. Хипоалергенната формула стимулира синтеза на колаген, фибрилин и хиалуронова киселина, възстановява дермо-епидермалната граница и редуцира петната. Добавената реминерализираща термална вода Vichy има способността да защитава епидермиса, засилва клетъчното обновяване и поддържа хидратацията. Кремът има силата да изравнява и запълва бръчките, води до намаляване на тъмните зони и повишава плътността, а комфортът и свежестта се възвръщат.

Реактивиращият Neovadiol с компенсиращ комплекс е вече на пазара и се предлага в два варианта – за нормална до комбинирана и за суха кожа.

Neovadiol може да закупите онлайн ТУК.

Kozmetikata.com