Декоративна Козметика

Омбре мода в червилата

  • 11.08.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Декоративна Козметика, Омбре мода в червилата

От тенденция при косите, омбето се пренесе като желан ефект и в декоративната козметика. Играта с преливащи цветове е изключително популярна през 2015 година при устните.

Приложен омбре ефект с червила прави устните да изглеждат плътни и сочни. Нанесете молив за устни близък или малко по-тъмен от основния цвят червило. Поставете червилото, като вътрешната видима част на устните оставите без цвят. Там може да сложите по-светло червило, само гланц за устни или да разнесете с четка червило от вече поставеното.  Вижте на картинката някои тънкости, които ще ви помогнат.

Какво още трябва да знаем като подбираме основните цветове на червилата си.

Оранжево можете да носите на плажа в комбинация с черен или бял бански костюм или друг едноцветен бански.

Бордо - червилото в тази гама ще ви даде драматична визия, като същевременно ще ви накара да изглеждате изтънчена и стилна. Не забравяйте, че с толкова изразителни устни, останалата част от грима трябва да бъде доста по-светла.

Телесният цвят е най-добрият избор за ежедневието. Има безброй варианти за неутрален и класически грим. Независимо дали ще бъдете елегантна или спортна, това червило перфектно съвпада с всеки стил.

Розовото отива еднакво на блондинки и брюнетки, за това е и евинаги модерно. Подхожда и на почти всяко облекло и прическа.

Пастелните вариации на кораловото определено са тенденция за това лято. Кораловото  ще ви накара да се чувствате по-млади и свежи. Този цвят червило се вписва идеално с тъмни сенки за очи.