Грижа за Тялото

Слънцезащитни продукти 2015

  • 19.05.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Слънцезащитни продукти 2015

Грижа за Тялото, Слънцезащитни продукти 2015

Сигурност и неустоим тен това е напълно осъществимо с новите слънцезащитни продукти 2015. Ползите от слънчевите лъчи са добре известни, но наред с това, те крият и сериозни рискове при продължително излагане на тяхното влияние. Тази година разнообразната гама от слънцезащитни продукти предлага на потребителите, както решения за ефективно предпазване от вредните UV лъчи, така и продукти, които са с иновативни формули и съставки.

Бързо потъмняване
PIZ BUIN ® INSTANT GLOW™ е спрей за незабавен блясък на кожата. Подобрява естествения тен на кожата. Благодарение на деликатните отразяващи светлината перли, този спрей незабавно озарява кожата с красив, нежен златист блясък, който подсилва тена. Осигурява незабавна и ефективна UVA/UVB защита. Бързо попиващата неомазняваща и нелепнеща формула хидратира кожата. Устойчив на намокряне и изпотяване. Този продукт не е автобронзант. PIZ BUIN® Tan & Protect™ също подсилва придобиването на тен. Продуктите от серията комбинират ефективна UVA и UVB защита със специалната съставка Melitan, която стимулира производството на натуралния пигмент меланин за потъмняване на кожата. Благодарение на технологията с Melitan се ускорява потъмняването на кожата с 54%. С увеличеното до 70% производство на естествените за кожата пигменти, е доказано, че съставката Melitan ускорява естественото придобиване на тен.

Две от новите попълнения на NIVEA са в серията NIVEA Sun Protect & Bronze - спрей олио за активиране на тена и слъцезащитен крем за лице. Освен сигурна защита от вредните слънчеви лъчи, те осигуряват и равномерен естествен тен. Формулата с Pro Melanin стимулира естествените тениращи процеси, правейки кожата красива и сияйна.

SUMMER DREAMS олио за придобиване на тен Carroten съдържа комбинация от масла от морков и кокос за придобиването на бърз и дълготраен тен, а силно овлажняващата и нежна формула подхранва и успокоява кожата. Обогатен е със слънчогледово масло, което подсилва хидратацията и предотвратява беленето на кожата; с провитамин A и витамин С. с екстракт от невен и хризантема за успокояващо действие върху кожата

Минерална сънцезащита

Широкоспектърен минерален слънцезащитен крем SPF 30 Physical Sunscreen от Medik8 - London
Слънцезащитен крем с широкоспектърна UVA и UVB защита, който успокоява кожата и осигурява допълнителна защита срещу свободните радикали, генерирани от излагане на ултравиолетови лъчи. Богатата на естествени антиоксиданти и UV-абсорбиращи вещества формула помага за защитата на кожата от свободните радикали, за да сведе до минимум причините за преждевременно стареене. Кремът не съдържа химическа защита, а е базиран единствено на минерална основа. Съдържа цинков оксид (титаниев диоксид) - широкоспектрна защита от UVA и UVB лъчи, с успокояващо действие; Thiotaine - естествен антиоксидант и амино киселина, който предпазва кожата от увреждане от UV радиация, рециклира Витамин C, осигурява ефективно производство на енергия, и потиска тирозиназата; Червени водорасли: организъм, който живее в плитки води, където е изложен на екстремна UV радиация, произвежда най-мощните UV абсорбиращи вещества в природата, а екстракта от червени водорасли поглъща както UVA, така и UVB лъчите.

За кожа, склонна към алергии и много чувствителна кожа

PIZ BUIN ALLERGY комбинира усъвършенствани UVA/UVB филтри и Calmanelle ™ - уникален защитен комплекс, който доказано подсилва толерантността на кожата към слънцето, като подсилва клетъчната защита срещу UV лъчите и подпомага да се увеличи издръжливостта на чувствителната кожа при излагане на слънце.

Yon-Ka Слънцезащитен крем с SPF 25
Крем със средна степен на защита с плодови и растителни екстракти за лице и чувствителни зони. Препоръчва се за за светъл тип кожа при умерена слънчева светлина, както и за по-тъмна кожа при интензивна слънчева светлина. Подходящ продукт за градски условия. Хидратира кожата и има антиоксидантен ефект, предотвратява фото стареенето на кожата.

Слънцезащитен крем SPF 50+ за чувствителна кожа за лице от Avene

Много висока защита за чувствителна кожа. Ефикасност срещу целия спектър слънчеви лъчи (UVB-UVA дълги и къси). Без парабени. Сертификат за UVA защита. Висоководоустойчив. 100% фотостабилен.

Ще продължаваме да ви информираме за най-новите козметични продукти за слънчева защита. Очаквайте и специалните ни теми относно слънцезащита за лице и за кожа с проблеми – суха, мазна, акнеична и др.

Kozmetikata.com