Уреди за красота

Диамантено микродермабразио у дома

  • 04.09.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Уреди за красота, Диамантено микродермабразио у дома

Уреди за красота, Диамантено микродермабразио у дома

Уред за диамантено микродермабразио се предлага и за домашна употреба и е предназначен за ексфолиране на горните слоеве на кожата, за по-свеж вид. Служи за третиране на застаряваща кожа на тялото, лицето и шията, фини линии по лицето, линиите около очите, обезцветяване на кожата, тъмни петна и белези, мътен тен и увредена от слънцето кожа.

Silk'n ReVit е устройство за терапия с двойно действие, съчетаващо ексфолация с накрайник за дермабразио за нежно, неабразивно ексфолиране за по-гладка и свежа кожа; и вакуумна стимулация, която прави кожата по-млада, подобрява цвета, текстурата и еластичността й, намалява появата на старчески петна и линии около очите.

Съвети на специалисти за ползване на този уред:

За областта на шията
Препоръчваме ви да започнете с по-ниска интензивност на засмукване, да увеличите след няколко употреби, в зависимост от нивото на комфорт и чувствителност на кожата. Областта на шията третирайте с плавни движения надолу.

За челото, бузите и брадичката
Започнете с по-ниска интензивност на засмукване и увеличете след няколко употреби, в зависимост от чувствителността на кожата. Правете плътни движения от центъра навън, към линията на косата, продължете надолу към границите на лицето.

За областта около очите и носа
За областта на веждите използвайте кратки движения нагоре като внимателно избягвате чувствителните клепачи. Продължете към зоната на носа, използвайте прави движения надолу след извивката на носа и линията на скулите.

Уредът може да се намери в Kozmetika.bg


Kozmetikata.com