СПА и Релакс

Кислородна мезотерапия с екстракт от "Охлюви"

  • 17.08.2013
  • Автор: Светлана Илкова
СПА и Релакс, Кислородна мезотерапия с екстракт от

СПА и Релакс, Кислородна мезотерапия с екстракт от

Съвременният начин на живот в градовете подлага кожата на много изпитания. Ежедневното излагане на замърсен въздух, цигарен дим или силно слънце води до похабяване и отслабване на естествените защитни сили на кожата. Това е валидно особено за откритите части като лицето, например. Появата на петна, бръчки, отпуснатост на кожата или дори алергични реакции са сред най-неприятните признаци, които ни казват, че е време да вземем мерки.

Ето защо, в СПА столицата на Балканите – Велинград, хотел СПА Клуб "Бор" 4* предлага специализирана терапия в тази насока. Освен благотворното действие на 3-те вида минерална вода в града, СПА-центъра на хотела предлага едно наистина незабравимо изживяване с най-новата терапия за лице, разработена на основата на екстракт от ОХЛЮВИ. Терапията е създадена именно с цел да се грижи за кожата и да я защитава от агресивните фактори на околната среда. Разработена е по специална формула, за да възвърне блясъка и жизнеността на кожата. Активните съставки на екстракта подобряват еластичността и здравината на кожата, като я овлажняват и стягат в дълбочина, стимулират регенерацията  и нормализират  пигментацията.
  
Препоръчва се да се направят 3 процедури, а необходимостта от допълнителни процедури зависи от типа кожа, за което можете да се консултирате със специалистите на място.

Тези специални грижи, съчетани с допълнителния релаксиращ ефект от чистия планински въздух на Родопите и пълната наслада от топлата минерална вода, спомагат за едно цялостно външно и вътрешно възстановяване и усещане за повече енергия и жизненост.

Можете да откриете СПА Клуб "Бор" – Велинград на www.spaclubbor.com и на тел. 0700 15 277 или 0875 155 085.