e-SHOP

Oligo.DX® - против целулит

  • 17.05.2012
  • Автор: Светлана Илкова
e-SHOP, Oligo.DX® - против целулит

Оligo.DX® е единственият екологично чист продукт за третиране на целулит, който е достатъчно ефикасен, за да намали значително целулита при 89% от жените. Тайната е в проникването на активните вещества точно до този слой на кожата, където се формира целулитът. Оligo.DX® използва новооткрития революционен метод в козметиката – Caffeine MicropatchTM, чрез който кофеиновите микро-молекули достигат до подкожните натрупвания на мастните клетки и увеличават действието на кофеина със 114% в сравнение със свободната форма на кофеин.

Основните активни съставки на Оligo.DX® са: кофеинови микрочастици, триетаноламин хидройодид, екстракт от листа от лотос, екстракт от бръшлян.

Благодарение на нанозом технологията кофеинът прониква в тъканите и се отделя в рамките на 12-15 часа. Това ефикасно действие гарантира, че анти-целулитният продукт достига до мастните натрупвания и ги елиминира за кратко време.
Триетаноламин хидройодид се извлича от морските растения и водораслите. Той разрушава мазнините.
Листата от лотос имат и много силен отслабващ ефект върху бедрата и корема.
Бръшлянът има способността да облекчава задръстванията в лимфната система и да разтваря липидите. Резултатът от този процес е намаляване на целулита и белезите от стрии.

Може да закупите продукта от тук