e-SHOP

Плодови балсами за устни от NIVEA

  • 17.02.2012
  • Автор: Светлана Илкова
e-SHOP, Плодови балсами за устни от NIVEA

e-SHOP, Плодови балсами за устни от NIVEA

Новата серия балсами за устни предоставя не само интензивна грижа, нежни цветове и блясък, но също така и истински витаминозен шейк за устните. NIVEA Lip Care Vitamin Shake е богат на естествени екстракти и прави устните нежни, благодарение на ценните витамини. Двата балсама са в неустоими плодови комбинации като боровинка с малина и акай с дива ябълка.

Шейкът от боровинка и малина има високо съдържание на витамин С и антиоксиданти. Този балсам за устни е сладък, със съблазнителен малинов аромат и придава на устните нежен розов цвят. Вторият шейк от серията Vitamin Shake – акай и дива ябълка, съдържа изключителна съставка, която е и най-богатият на витамини плод - акай бери. Този балсам е елегантен, но в същото време дискретен, свеж и плодов с червеникав отенък.

Балсамите за устни от серията Vitamin Shake съдържат витамини С, Е и про-витамин В5, известен повече като декспантенол – разкрасяващият витамин, който защитава кожата от изсушаване. Витамините С и Е улавят свободните радикали и защитават устните от UV радиацията от слънцето. Витамин С стимулира производството на колаген и прави устните копринено гладки, а витамин Е регулира нивата на хидратация в кожата и помага за нейната регенерация.