СПА и Релакс

Как да развием увереността си

  • 10.01.2012
  • Автор: Светлана Илкова
СПА и Релакс, Как да развием увереността си

СПА и Релакс, Как да развием увереността си

СПА и Релакс, Как да развием увереността си

Увереността е вектор, в който ние съсредоточаваме енергията си. Ако няма вектор, то енергията се разпръсква в пространството. Увереността в собствените сили я концентрира в една точка и я насочва към правилната цел. В такава форма постигаме желаните резултати.

Необходимо е само да се научим на такава увереност. Тя ни въоръжава. Вижте лидерите, рядко някой от тях притежава нещо наистина по-особено, но тяхната увереност в собствените сили увлича хиляди хора, които ги следват и им вярват.
И така, увереността си можем да развием с помощта на това упражнение.


Седнете удобно, отпуснете се, вдишайте дълбоко няколко пъти. Затворете очи. Напрегнете тялото и след това отпуснете. Почувствайте как то се освобождава.

Сега си представете над главата огромна светло златиста сфера с лъчиста енергия. Почувствайте как между нея и вас прескачат искри.

Представете си как от сферата бавно се отделя една капка и мощен заряд прониква в тялото ви.
Сега още една капка. След това капките започват да падат по-бързо, като изпълват всяка ваша клетка. И след това мощна струя влива във вас цялата енергия, цялата мощ на сферата.

Мислено си повтаряйте – "Аз съм изпълнен/а със сила. Аз съм уверен/а  в себе си. Мога да направя всичко, което искам".
Не произнасяйте тези фрази механично, постарайте се да почувствате всяка дума. Последният път произнесете: "Аз съм силен и уверен човек" – и отворете очи. 

Правете това упражнение докато не усетите, че се получава без особени усилия. След това е достатъчно да си представите енергийната сфера и да почувствате енергията над себе си.

При добро усвояване на настоящата техника не е нужно дори да затваряте очи. Достатъчно е да си представите сферата и да се изпълните с енергия.

Използвайте тази техника във всякакви ситуации, в които увереността в собствените сили е необходима.

Успех!

Kozmetikata.com