Грижа за Лицето

CHRONOLYS – новото решение за превенция на бръчките

От френската дермокозметика SVR
  • 28.11.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Лицето, CHRONOLYS – новото решение за превенция на бръчките

Крем за околоочния контур за първи бръчки

Грижа за Лицето, CHRONOLYS – новото решение за превенция на бръчките

Крем за първи бръчки с SPF 15

Грижа за Лицето, CHRONOLYS – новото решение за превенция на бръчките

Енергизиращ крем за първи бръчки

Въпреки че бръчките могат да се възприемат като признаци на мъдрост, повечето дами предпочитат да направят всичко възможно, за да предотвратят тяхната поява.

Каква е причината за появата на бръчките? Отговорът е бърз и кратък: стареенето на кожата. Кожата старее по цялото тяло, но най-много там, където е изложена на слънчеви лъчи. Промените, които слънцето причинява (или фотостареенето) включват сухота, отпускане, кератози и бръчки. Във физиологично отношение ранните признаци на стареене включват намаляване на водното съдържание на епидермиса, намаляване на производството на клетъчна енергия и увеличаване количеството на свободни радикали.

Френската медицинска козметика SVR поглежда на бръчките от дерматологична гледна точка, предлагайки иновативно решение на проблема за адекватната превенция на бръчките. Серията CHRONOLYS е разработена в резултат на задълбочени дерматологични проучвания, и залага на комбинацията от магнезий и високомолекулна хиалуронова киселина, които елиминират ранните признаци на стареене на кожата.

Магнезият е енергизираща активна съставка, която повишава енергийния метаболизъм и активира клетъчното дишане, докато високомолекулната хиалуронова киселина подсилва бариерното действие на хидролипидния филм и намалява трансепидермалната загуба на вода. Към тези съставки са добавени още екстракти от пъпеш и хибискус, които защитават кожните структури от действието на свободните радикали.

Серията включва 3 продукта:

Енергизиращ крем за първи бръчки – подходящ при загуба на блясък и тонус на кожата,

Крем за
първи бръчки с SPF 15 – подходящ за стресирана кожа с неравномерен тен и

Крем за околоочния контур
, който е обогатен с естествен растителен комплекс, подобряващ микроциркулацията и видимо намаляващ торбичките и тъмните кръгове.

Повече за тези и останалите продукти на френската медицинска козметика SVR може да научите на www.labo-svr.com.