Аромати

Unforgivable man

  • 23.10.2007
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Unforgivable man

Аромати, Unforgivable man

Аромати, Unforgivable man

Аромати, Unforgivable man

Пи Диди, Пъф Деди, Диди или Шон Комбс – това са всичките лица на един от най-влиятелните хип-хоп изпълнители в света.
Роден е в Харлем през 1969г.

В края на 80-те започва да записва със звукозаписната компания Uptown Records, а през 1993г. вече има собствен лейбъл – Bad Boy Records.

Получава Грами за парчето I’ll be missing you, в памет на Notorious B.I.G.

Славата на момчето от Харлем го изпраща в класациите на лоши момчета. Но Пи Диди продължава да бъде един от най-големите в продуцирането на рап и хип-хоп. А също и един от най-одумваните мъже, особено след връзката му с Дженифър Лопес, която дори присъства на скандал около него, във връзка с незаконно притежание на оръжие.

Но по неписани закони, лошите момчета са и симпатични момчета. Естествената развръзка на историите около Пи Диди е пускането на аромата P.Diddy Unforgivable, който е връзката между Лошото момче и козметичния гигант Estee Lauder. Всичко започва с твърде скандалните реклами, които още с излизането си възмущават пуританите в Америка.
Но според Джон Демпси от Estee Lauder: "Това е аромат за мъже, които живеят живота си със страст и не си губят времето да съжаляват".

Това е дързък аромат, съчетаващ сила, химия и емоция. Същността на мириса му е инспирирана от самия живот. Това е стил и класически лукс, затворен в лъскав флакон.
Unforgivable смесва кашмирените нотки с тези на ром и амбра, достигайки кулминацията на сексапила и съблазняването. Това е аромат, който определя притежателя си като "секси, богат, уникален, страстен", с опасна и експлозивна същност.
Tази неповторимост или по-скоро, тази непростимост на Unforgivable печели наградата за най-продаван аромат – Fragrance Foundation Awards.

Продължението е очаквано и не изненадва никого: появява се Unforgivable Woman - дамската версия на Unforgivable. Парфюмът напомня на ароматна пиня колада (според самия Диди), със своите топли, цветни, сметанени ухания. Рекламата отново се оказа твърде скандална и в последствие – забранена от контролните органи и излъчването й по американските телевизии е забранено. Резултатът е триминутен клип в Internet, презентиращ аромата. Лошото момче на хип-хопа никога не "пада по гръб"!

От Гергана Кангалова