Грижа за Тялото

Епилацията, за нежна и гладка кожа

  • 02.08.2007
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Тялото, Епилацията, за нежна и гладка кожа

Грижа за Тялото, Епилацията, за нежна и гладка кожа

Грижа за Тялото, Епилацията, за нежна и гладка кожа

Лятото е сезона, в който се носят къси панталонки, поли, ефирни роклички и за да ни е комфортно на нас и на околните, трябва да сме в безупречен външен вид, т.е. добре епилирани. Фирми като BRAUN, ROWENTA, PHILIPS изобретиха епилатори, които да задоволят потребностите ни и капризите ни също.Те са с различни скорости, различна са и на цвят, имат приставки за деликатни зони, за по-бърза епилация и т.н. Ще се спорем малко по-подробно на всеки един от видовете, за да ви помогнем вие да изберете най-подходящия за вас, но преди това бихме искали да ви изтъкнем няколко причини, за да използвате епилатор.

ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ
Невероятното усещане за гладкост, който освен всичко е и дълготраен, от порядъка на 2-3 седмици, дори и месец.

РИСКЪТ
За възпаление на кожата е малък, но понякога след епилация се образува врастване на космите. Срещу тези несъвършенства действа епидермалната емулсия Kerapil. Освен това тя улеснява излющването на клетките от повърхността на роговия слой. Така стимулира клетъчното обновяване.

ПЕСТИ ВРЕМЕ И СРЕДСТВА
Можете да го правите сами, по всяко време и на всяко място.

ЕПИЛАТОРЪТ
е финансово достъпен – купувате го еднократно, а го използвате многократно години наред.
Сигурни сме, че сте пробвали всичко: бръсненето няма дълготраен ефект – косъмчетата са наболи още на другия ден. Да ползваш кола маска е сложно и досадно, освен това е и болезнено. Третирането с лазер е скъпо, отстраняването не е окончателно, а процедурата понякога оставя белези. И ето, че идва ред на епилацията. Винаги сте си мислили, че е болезнена, защото отстранява космите от корените им. Е, време е да си помислите отново – с новия Philips Satinelle Ice, целя процес е абсолютно безболезнен.
Уникална охлаждаща глава замразява болезненото усещане с леденото си докосване. Така усещането остава приятно и безболезнено, дори когато отстранявате и най-късите косъмчета.

Епилатор Satinelle Ice HP6482 Philips

· Успокояваща охлаждаща ръкавица
· Керамична система за епилация
· Система за активен масаж
· 2 скорости
· Миеща се епилираща глава
· Луксозен калъф
· Четка за почистване
· Мрежово захранване
· Напрежение: 100–240 V
· Точки на захващане: 24
· Отскубвания/секунда: 1040
· Накрайник за чувствителни зони

BRAUN
Луксозен епилатор с три приставки – с по-лек режим за начинаещи, приставка с 20 пинцети и приставки за деликатни части на тялото. Има две скорости. Масажна гъба, изстудяващ лосион, четка.

Епилатор X'elle 5270 Pink Braun

- Епилатор с увеличен брой пинсети (40) SmartLight функция
- Приставка за начална епилация
- Обезболяваща масажираща приставка
- Бръснеща приставка.
- Компактна и ергономична форма
- Две скорости.

ROWENTA
Симпатичен епилатор в зелен или розов цвят. Има две скорости, работи с 24 пинцети, разполага и с специални масажиращи ролки, които правят процеса на епилиране по-приятен и безболезнен. Продава се в комплект с почистваща четчица.

Епилатор EP 7320 Shaving Rowenta
епилира,бръсне,осветление,въздушна струя

- 2 скорости
- 24 двойки пинсети
- масажиращи ролки
- въздушна струя - Air Pulse
- осветление
- пивотираща глава
- ексфолираща глава
- бръснеща глава
- четка за почистване
- чантичка

Това са в общи линии фирмите, които са се постарали да изобретят епилатори с различни приставки, и различен брой пинцети и максимално са се погрижили за вашия комфорт и добро самочувствие. Както виждате, мечтата ви за гладка и копринена кожа може лесно да се сбъдне и да стане реалност.