Декоративна Козметика

5 съвета за естествен грим

  • 13.08.2018
  • Автор: Деси Исаева
Декоративна Козметика, 5 съвета за естествен грим

Само защото е естествен не означава, че е скучен! Естественият грим, както и естествената красота са високо ценени, но да ги постигнеш не е чак толкова лесно. Ето на какво да обърнете внимание.

Прецизна очна линия
Очната линия трябва да е тънка. Очите са добре очертани, но не доминират в цялостната визия. Очертайте окото по горния клепач, като се стараете да следвате линията на миглите. Леко удължете края. Нанесете спирала за разкош.
Избор на продукти: Очна линия High Precision от ARTDECO; Гъвкава очна линия IsaDora Flex Tip Eyeliner No 80 Carbon Black; Очна линия и печат от MANHATTAN.

Правилният цвят на естествените устни
Розовите багри, кафявите тоналности и бежовите цветове са тези, които правят устните да изглеждат естествено. За да не губите секси излъчването си, очертайте устните с молив с един тон по тъмен от червилото цвят, след което нанесете допълнително блясък за устни. Естествено седят и червилата с хиалурон, които правят устните да изглеждат по-сочни.
Избор на продукти: Течно Червило с Лакиран Ефект- Цвят-телесен от PUPA; Обемен филър за устни от Pharma Hyaluron.

Подчертай веждите
Акцентирайте на силните черти от лицето си, каквито могат да бъдат веждите. По-естествен и светъл грим се връзва чудесно с добре подчертани и оформени вежди. Твърде дългите и дебели вежди обаче, могат да развалят цялостната нежна визия на естествения грим. Ако не сте сигурни каква форма на веждите отива на лицето ви, консултирайте се със специалист.
Избор на продукти: Подаръчен комплект Подчертани вежди от MARKWINS.

Равномерен тен
При естествения грим фон дьо тенът е задължителен, тъй като ви е необходима бистра кожа. Течните и кремообразните хайлайтери ще подчертаят скулите без да се налага да слагате силен руж. Ако все пак искате да сложите някакъв руж, то цвят праскова и светло розово са най-подходящите.
Избор на продукти: Матираща и изглаждаща порите база за грим NORDIC CHIC Mattifying & Pore Smoothing Primer от LUMENE; Фон дьо тен FRESHER SKIN с SPF15 от MANHATTAN.

Обемни мигли
Уверете се, че миглите ви са дебели и пълни. Ключът към естествения грим за очите е очите да изглеждат будни, а спиралата прави именно това. Поставянето на две или три слоя спирала, която не се размазва и добавя обем, е най-бързият начин да "събудите" очите си.
Избор на продукти: Спирала All in one Panoramic от ARTDECO, Спирала Supercurler Volume за обем и извити мигли от MANHATTAN; Спирала ВАМП за огромен обем от PUPA.

Kozmetikata.com