Свободно време

Mamma Mia! - Продължението на един от най-известните мюзикъли на десетилетието

  • 25.07.2018
  • Автор: Светлана Илкова
Свободно време, Mamma Mia! - Продължението на един от най-известните мюзикъли на десетилетието

Десет години след като Mamma Mia! покори света, сте поканени да посетите отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на ABBA. Към любимите актьори от първия филм се присъединява и звездата от "Пепеляшка" и "Зад волана" Лили Джеймс.


В главните ролите се завръщат носителката на "Оскар" Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и носителят на "Оскар" Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари.


Действието на филма скача напред и назад във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като младите Роза и Таня ще видим Джесика Кинан Уин (Момичето от влака) и Алекса Дейвис (A Brilliant Young Mind). Младите Сам, Били и Хари ще се изпълняват от Джереми Ървайн (Боен Кон), Джош Дилън (Съюзени) и Хю Скинър (Kill Your Friends).

Mamma Mia! Отново заедно идва в кината на 20 юли 2018 г.


Саундтракът към новия филм "Mamma Mia! Отново заедно" с песни на ABBA излиза на 13-ти юли (петък). Общият брой на песните в новия саундтрак е 18.