Звезден миг

Красотата на Тайра Банкс не е съвсем естествена

  • 04.04.2018
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Красотата на Тайра Банкс не е съвсем естествена

След години спекулации по въпроса 44-годишната супермоделка Тайра Банкс призна, че още в началото на кариерата си си е направила ринопластика.

"Имах кости в носа ми, които растяха и постоянно ме сърбяха. Можех да дишам, но се подложих на козметична интервенция. Да, признавам го. Косата ми е изкуствена, а носът ми е опериран", обяви официално чернокожата дива, смятайки, че отдавна е трябвало да даде гласност на този факт заради "отговорността към истината".

В интервю за сп. "Пийпъл"  Банкс заяви също така, че според нея няма нищо лошо в това една жена да си направи подобни корекции, ако се чувства некомфортно за външния си вид и изтъкна, че всеки път й става неудобно, когато естествените красавици критикуват другите хора за решението им да поправят нещо по себе си.

"Поправи го или го приеми - жените трябва да правят и двете... Искаш да си присадиш коса? Чудесно. Искаш перманентни вежди? Супер. Като жени трябва да престанем да съдим останалите", изтъкна още манекенката, създала едно от най-успешните реалити шоута в САЩ - "Следващият супермодел на Америка". /БГНЕС