Диети и фитнес

Как Селена Гомес поддържа добрата си форма

  • 24.01.2018
  • Автор: Светлана Илкова
Диети и фитнес, Как Селена Гомес поддържа добрата си форма

До скоро двайсет и пет годишната Селена Гомес нямаше нужда от диети и не й се налагаше да следва строги хранителни режими. Така е при млади хора с добър метаболизъм. Преди няколко години тя рязко напълня поради болест и доказа, че има воля, като за 2-3 седмици предимно с глад свали 10 кг. От тогава красавицата сякаш по-стриктно се грижи за фигурата си и спортува редовно.

Добрите резултати са на лице и тя продължава да покорява модния подиум. През ноември миналата година Селена стана лице на спортната марка "Пума" (Puma).

Селена е много подходяща за реклама на спортни облекла, защото както казват представители на марката, гъвкавостта и формите й отлично предават духа на колекцията - сдържана и стилна - изработени в телесен и сив цвят облекла, маратонки и принадлежности за спорт.

С тренировките си Селена Гомес не само да извайва форми, но поддържа издръжливостта си за сцената. Тя предпочита ходенето пеша, пилатес и да се…. Поти.

Певицата е на мнение, че чрез потене изчиства всички токсини от тялото си. Тя следва 45-минутен метод, при който облича специален костюм за потене, затоплящ тялото ѝ. Селена сравнява този начин на потене със сауна и е сигурна, че именно той е направил кожата ѝ чиста и мека.

Другата тайна на звездата е, че пие много течности. Носи със себе си вода дори когато е в банята, за да е сигурна, че е достатъчно хидратирана. Селена пие и много фрешове и смутита  - любимата й рецепта е смес от моркови, целина, няколко парчета джинджифил и червено цвекло.

Kozmetikata.com