Любопитно

Топ 10 на най-добрите червила

  • 14.10.2008
  • Автор: Diana
Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Любопитно, Топ 10 на най-добрите червила

Дали вашите устни изглеждат "просто да ги  целунеш" или са блестящо нацупени, дали са с луксозен червен ефект или с истински сатенен отенък, зависи единствено от червилото, което използвате. Прегледайте нашите топ 10 на най-добрите червила и техните нюанси.
10. Червилото на NARS Frost, Sexual Healing


Ние не бяхме просто впечатлени от името на цвета на червилото на NARS Frost , който подходящо е наречен "сексуален лечител". Линията червила на NARS винаги имат чудесни тонове наречени "горещо вуду", "целувка" и др. интригуващи имена. Този определен цвят е най-добър за жени с огнена кожа, които биха желали нюансът върху устните им да е изтънчен и лекичко блестящ.


9. Shiseido: The Makeup перфектното червило


Не само, защото това блестящо червило дава на устните ви допълнителен блясък, цвят и обем, но и защото помага да се намалят грапавините по тях. Ако вие искате да имате устни като на Анджелина Джоли това е вашето червило.


8. Следва едно червило от  Clinique


Тази марка беше обявена за най-добрата за червила от списание InStyle през април. То е комбинация от  червило и гланц за устни, което дава на вашите устни блестящ оттенък и влажен секси вид. Това магическо малко флаконче ви дава нужния розов оттенък за дните, в които изглеждате бледи.7. Изключителното полуматово червило на  Elizabeth Arden в тъмночервено


Ако се нуждаете от червило, което да стои свежо върху устните ви през целия ден,  това полуматово дълготрайно червило на Elizabeth Arden е перфектно.Тъмночервеният цвят дава на вашите устни естествена лъскавина и съвсем точния блясък.
6. Изключително влажното червило на Maybelline


Независимо какво червило купувате трябва да погледнете факторът на допълнителна влажност, защото това е, което дава на устните ви вид "за целувка". Винените и розовите нюанси на "Изключително влажното червило на Maybelline" са между най-добрите. Това е едно от червилата, което може да използвате за всякакви цели и което може да стои на устните ви през целия ден - от сутрин до вечер.

5. Перфектното червило на Max Factor  в ягодово

Тези от вас, които са отегчени от кървавочервеният оттенък на устните, могат да си поемат глътка свеж въздух, като си сложат очарователното ягодово червило на Max Factor. Това дълготрайно червило може да е постоянно с вас в забързания ви ден.

4. Червилото на Christian Dior в "маркизено" червено


Сатенено гладки и също така кървавочервени ще изглеждат вашите устни ако използвате червилото на Christian Dior в "маркизено" червено. Кремообразната формула, прави вашите устни да изглеждат влажни, а самото червило е удобно за носене. Какво друго може да попитате за някое червило? Ултра брилянтно, сочно, с перфектния оттенък и влажност. Лесно се плъзга и се носи дълго. Прави вашите устни да изглеждат по-съблазнителни.

3. Богатият цвят на малина на червилото на L’Oreal

Как може някога да се отегчите от нюансите на различни видове малки червени плодове? Това малиново червило на L’Oreal изглежда по-добро от всички други, като дава на вашите устни този неповторим сочен червен цвят.

2. Студено овлажняващото червило на Revlon - Moon Drops в маково копринено червено.


Всички обичат да използват червилата на Revlon, защото веднъж поставени те могат да стоят на устните ви завинаги. Конкретният нюанс на маково копринено червено е фаворитът на всички времена, защото дава на вашите устни допълнително нацупен вид, много червен нюанс и овлажняване.

1. Суперовлажняващото кашмирено червило на Chanel

Точно, както тяхната линия дрехи, червилата представени от Chanel са ултра класни и женствени. Суперовлажняващото червило на Chanel с кашмирени нюанси дава на вашите устни онзи завършен вид, при който изглеждат "просто да ги  целунеш". Хората на Chanel знаят как да правят всичко добре!

Цветът на червилото казва много за вашето настроение и личност и рефлектира върху външния вид, който искате да си изградите. Поради тази причина вие трябва да отделите достатъчно време, за да изберете подходящия нюанс и марка, които да носите.