Свободно време

Звезда на австрийската оперна сцена пристига заедно с Strauss Orchestra Vienna у нас

  • 27.10.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Свободно време, Звезда на австрийската оперна сцена пристига заедно с Strauss Orchestra Vienna у нас

Свободно време, Звезда на австрийската оперна сцена пристига заедно с Strauss Orchestra Vienna у нас

Strauss Orchestra Vienna ще изнесат у нас концерт на 8 декември 2017 г, в зала 1 на НДК. Към оригиналния австрийски оркестър ще се присъедини и блестящата им  солистка, колоратурният сопран Елизабет Ярман.

Родената в Южна Австрия и живееща във Виена певица, печели международна слава, заради уникалния си певчески талант, комбинация от изключително експресивен и силен глас, комбиниран с деликатен източен диалект. Освен с невероятните си гласови данни, Елизабет печели публиката и с изключително силното си артистично присъствие, особено що се отнася до по-леките, комедийни роли – неин специалитет. Успешно се превъплъщава в най-обичаните роли от безсмъртни класически произведения като Папагена във "Вълшебната флейта" от Моцарт, Гретел в "Хензел и Гретел" на Хъмпърдинг, Франци в Щраусовата "Виенска кръв", Щаси - "Царицата на чардаша" от Калман и др.

По случай коледните и новогодишните празници, продуцентска компания АРТ БГ са предвидили промоционални условия за билетите за концерта на Strauss Orchestra Vienna, които ще станат ясни съвсем скоро!

Kozmetikata.com