Професионалният форум за красота на Източна България за 2017 година VARNA BEAUTY SPACE & BURGAS BEAUTY SPACE има ясно изразен В2В профил и дава възможност на производители, търговци и дистрибутори, да проведат професионални срещи с представители на салони за красота, козметици, фризьори, маникюристи, дерматолози, кинезитерапевти.

Форумът е ефективна платформа за  представяне на продукти, технологии, тенденции и нови постижения в сферата на красотата. Освен експозиционното пространство, което е на разположение на специалистите в бранша, отчетлив фокус е поставен върху презентационната програма – лекции, демонстрации и презентации, уъркшоп дейности.

В дните на събитието над 30 български и международни компании ще представят своите нови продукти и услуги. Двудневната презентационна програма (за всяка от локациите Варна и Бургас) включва теми, касаещи най-нови тенденции, технологии и иновации от света на естетичната промяна.

Специален гост на презентационната програма в двата черноморски града ще бъде д-р Петър Костов, който ще представи съвременните тенденции в трансплантацията на коса. Сред най-очакваните демонстрации е конкурсът за прическа, който тази година ще бъде с тема „Сватбата на моите мечти“ и ще се проведе под егидата на ARTISTIQUE – Холандия – СИЛАТА НА ЦВЕТА!
Като гости на форума VARNA BEAUTY SPACE & BURGAS BEAUTY SPACE  персонално са поканени професионалистите от бранша на естетичната промяна от Варна, Бургас и Източна България – мениджъри и собственици на салони за красота; мениджъри и собственици на фризьорски салони, козметични салони, салони за педикюр и маникюр; козметици, фризьори, маникюристи, дерматолози, кинезитерапевти.

ВАРНА, 31 ОКТОМВРИ – 1 НОЕМВРИ, ХОТЕЛ ЧЕРНО МОРЕ

31 октомври – вторник, 10.00 – 18.00 часа, хотел Черно море
1 ноември – сряда, 10.00 – 17.00 часа, хотел Черно море

БУРГАС, 2 – 3 НОЕМВРИ, ЕКСПО ЦЕНТЪР ФЛОРА

2 ноември – четвъртък, 13.00 – 18.00 часа, експо център Флора
3 ноември – петък, 10.00 – 17.00 часа, експо център Флора