Промяната започва сега.

Също, както листата сменят цвета си през този сезон е време да сменим лекия аромат, който сме си слагали през пролетта и лятото с нещо по-скъпо и топло. Така смята експерта по аромати и парфюми Ян Моран, когато избира перфектната есенна миризма.

Идеалният аромат за сезона е топъл и балансиран.

Миризмите, които напомнят на Ориента с изтънчени дървесни аромати и акцент от леки подправки са уютни и свежи. Моран предлага Diesel Fuel от Life by Diesel, Miss Boucheron от Boucheron и V.I.P. за жени от Bijan.

Относно миризмите от цветя, трябва да се търсят упоителни аромати, като изпълнените с живот букети от рози, ириси и божури. Моран препоръчва Nude за жени от Bijan и Covet от Sarah Jessica Parker.

Ако искате да запазите ваша типична миризма през цялата година, Моран препоръчва: „Да използвате аромата във версия на парфюм, а не по-леката формула на тоалетна вода…Парфюмът може да струва малко по-скъпо, но е добре да си купите, защото той се задържа по-дълго върху кожата в студеното време.“ Опитайте Bvlgari за жени от Bvlgari и Sensual от Vicki Tiel.

Есента е перфектния сезон за мъжете да се отдадат на топли дървесни аромати. Скъпите, вдъхновени от природата аромати допринасят за създаване на атмосфера на елегантност за всеки мъж. Моран предлага Lacoste Elegance от Lacoste, Burberry New London за мъже от Burberry и Jordan за мъже Michael Jordan.