Козметика DALVITA е луксозна козметика със съдържание на 100% натурални съставки: хайвер, хиалуронова киселина, натурален колаген, масло от ший и др.

Все повече световни марки предпочитат натуралните съставки и така иновациите в областта са свързани с еко продуктите. По съвсем естествен начин открихме хайверът като силен компонент в грижата за кожата и създадохме луксозна серия DALVITA CAVIAR LUX.

Екстрактът от хайвер се извлича от яйцата на есетрови риби. Те съдържат аминокиселини, структурирани така, че науката не може да ги копира точно. Това прави хайверът уникален.

Съдържа: аминокиселини – те отговарят за еластичността на кожата; фосфолипиди – подпомагат регенерацията на клетките, повишават нивото на кислород, стимулират деленето на клетките, подобряват еластичността на кожата и участват в процеса на хидратиране; витамини (А, Е, D, K, B1, B2, B6) и микроелементи – стимулират движението на клетките и клетъчното дишане, като подобряват микроциркулацията; естествени хранителни за кожата съставки.

Хайверът има силно благотворно въздействие върху кожата, като я предпазва от преждевременно състаряване, регенерира увредените клетки, като прониква дълбоко в слоевете й.

Всеки ден кожата ни е изложена на замърсяване, в резултат на което порите се запушват. Така кожата ни губи блясъка си и неусетно се появяват бръчки. Когато добавим и стреса от натовареното ежедневие – резултатът е просто ускорен процес на остаряване. Иновативните технологии в козметика DALVITA са насочени предимно към борбата с тези външни врагове на кожата. Изследванията ни доказаха, че натуралните съставки, които ползваме в нашата козметика предпазват кожата от замърсяване, почистват я, без да я изсушава и подпомага производството на естествен колаген от тялото. Екстрактът от хайвер е идеалната съставка в продуктите за грижа за кожата DALVITA, поради факта, че стимулира регенерирането на клетките й. Абсорбира се лесно и е особено ефективен в процеса на хидратиране и това прави продуктите подходящ за чувствителни зони като тази около очите. Регенериращата му функция наистина е значителна, поради високото си съдържание на протеини и аминокиселини (последните са основна съставка на колагена).

ВСИЧКИ DALVITA ПРОДУКТИ СА:
БЕЗ парабени.
БЕЗ детергенти и химически съставки.
БЕЗ парфюми и алкохол.
БЕЗ изкуствени оцветители.
БЕЗ синтетични добавки и нефтени продукти.

Дерматологично изпитани!
Не са тествани върху животни!

Серията DALVITA CAVIAR LUX включва:

1. Регенериращ Анти ейдж крем 24/7 Dalvita Caviar Gold Lux с Хайвер
– 24 часова хидратация
– Спира образуването на бърчки
– Забавя процеса на стареене на кожата
– Изглажда кожата на лицето
– Стимулира производство на колаген
– Изсветява кожата и тъмните кръгове около очите
– Укрепва структурата на кожата
– Оформя контура на лицето
– Регенерира кожата
– Намалява мимическите бръчки

2. Коригиращ околочен крем с Хайвер Dalvita Caviar Gold Lux
Луксозен, 100% натурален, изработен по специална технология крем за зоната около очите.

3. Пилинг маска с Хайвер за дълбоко почистване Caviar Gold Lux
Хидратира, почиства, свива порите и заздравява кожата. Хайверът повишава способността на клетките да подобрят текстурата на кожата и изглажда лицевия контур, като естествен лифтинг на лицето.

4. Маска за лице с Хайвер и Медицинска глина
Луксозна маска с Хайвер и Медицинска глина, която хидратира, почиства, свива порите и заздравява кожата. Хайверът освен, че подобравя текстурата на кожата, отстранява замърсяванията и мъртвите клетки. Глината свива порите.

Kozmetikata.com