DERMODAL™ е уникална козметична серия, създадена от специалистите на DALVITA™ по специална формула, която покрива изискванията и на най-капризните потребители.  Уникалната и формула се състои от три ключови компонента, благодарение на които се получава възхитителния резултат. 

1. ’’Innovation Eterika“ е продукт, който е разработен от растителни масла – студено пресовани, които са изследвани от дълбоки времена. Богати са на ценни вещества, изключително важни и полезни за човешкият организъм. Разработена е от висококвалифициран екип на инженер химици, предводен от професор – генетик – ботаник.

’’Innovation Eterika“
е съчетание на масла, добити от маслодайни семки, чрез студено пресоване на култури. Този тип масла се използват като „молекулярен превозвач“ на полезни вещества. Всяка наша клетка е обкръжена от мембрана, състояща се от липиди-мастноподобни вещества. Молекулите на използваните от нас маслата лесно проникват през мембраната и привличат намиращите се до тях молекули. В козметиката за тази цел се използва липозоми или различни мазнини.

’’Innovation Eterika“ Е СЪЧЕТАНИЕ НА ВИСШИ ЛИПОЗОМИ, които са „космическия молекулярен превозвач“ на полезни вещества за продължителната младост на кожата на човек. Богата е и на есенциални киселини, витамин А, Е, С , които са мощни антиоксиданти. В съставът им влиза главно ненаситени мастни киселини – линолова и олеинова, която е 85-92 % , омега – 3 , омега – 6 , омега – 9 ,  има антимикробен ефект – снижава драстично риска от инфекции . ’’Innovation Eterika“ е богата и на палмитинова мастна киселина и стеаринова мастна киселина , както и на лицетин . Лецетинът подпомага функционирането на клетките, като осигурява материал за клетъчните им мембрани.

2. Гъба Рейши ( Ganoderma Lucidum) – действа антибактериално, защитава кожата с помоща на съдържащите се в него полизахариди и германий от свободни радикали. 

3. Млечна киселина – известна и като 2-хидроксипропионова киселина, е част от естествената овлажняваща система и киселинната мантия на кожата и по този начин регулира физиологично рН и бактериалната колонизация на кожата. Извлича се от лактобацилус.
В козметиката млечната киселина има много лек пилинг ефект. Роговият слой на кожата става по-тънък и по-гъвкав, което е желателно, особено в грижата за проблемна кожа, акне, псориазис и нарушена корнификация. Освен това, млечната киселина действа хидратиращо и рН-регулиращо и по този начин инхибира растежа на чужди за кожата микроорганизми.
 
СЪДЪРЖА : АРГАНОВО МАСЛО, МАСЛИНОВО МАСЛО , РОЗОВО МАСЛО, СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО, КОКОСОВО МАСЛО, ПАМУК, ОМЕГА 3,6 и 9, витамин А, Е, С и др.

ДЕЙСТВИЕ: DERMODAL ™ серията има широкоспектърен козметичен ефект – хидратиращо, подхранващо, регенериращо, антиоксидантно и антисептично действие. Еднакво подходящ e за различни типове коса и кожа, както и за проблеми, причинени от изгаряне, трудно заздравяващи рани, акне, и други кожни раздразнения.

0% СИЛИКОНИ
0% ПАРАБЕНИ
0% МИНЕРАЛНИ МАСЛА

Серията включва:

1. DERMODAL ™ Шампоан със специална формула (INNOVATION ETERIKA), комбинация от 7 есенциални масла, D – Pantenol (вит. B5) и екстракт от гъба Рейши за всеки тип коса
 – Използвайте както ежедневно , така и при косопад и по-бърз растеж на косата
 – Не изсушава косата
 – Не премахва боята
 – Придава обем
 – Прави косата пълна с блясък и здравина.

2. DERMODAL ™ Душ гел, който внимателно почиства и оставя чувство за нежна и здрава кожа. Съдържа 7 есенциални масла (INNOVATION ETERIKA) и екстракт от гъба Рейши , които защитават кожата и не я изсушават.
 – Хидратира и подхранва
 – Не изсушава кожата
 – Може да се използва при чувствителна кожа.
Като интимен гел

3. DERMODAL ™ Мултифункционален 100% натурален серум със съдържание на 7 есенциални масла (INNOVATION ETERIKA).
Може да се използва, както ежедневно, така и при проблеми на кожата и косата. Нанесете и втрийте на проблемното място. Без измиване.
 – За ежедневна употреба за коса и кожа
 – На връхчетата на косата като кристали, по дължината като маска и/или балсам – без измиване
 – Втрийте в корените при себорея, дерматит, косопад и за по-бърз растеж .
 – При суха кожа на лицето и тялото
 – Може да се използва и за деца и бебета

*INNOVATION ETERIKA се съдържа и в колекция DALVITA CAVIAR LUX – козметика с хайвер.