36-годишната красавица Адриана Лима разкри един от любимите си разкрасителни навици, които я правят да изглежда така привлекателна на модни подиум. Маже цялата си коса със смачкано авокадо.

„Знам, че много хора ще го намерят за отвратително и не ще го разберат. Опитвам се да се грижа за косата си, но въпреки това тя е много суха и се налага да си правя често маски“, изтъкна „ангелът“ на „Виктория сикрет“.

Ето и нейната рецептата за магическа маска за блестяща и здрава коса. „Избирате любимия си балсам или маска и след това, не се шегувам, взимате и едно авокадо. Намачквате го, смесвате го заедно с балсама, поставяте го на косата и после изчаквате 15 минути преди да го отмиете. След това косата ви ще е блестяща, блестяща, блестяща“, кълне се супермоделът.
 
Супермоделът сподели и още една от козметичните си мании. Тя разкри, че обожава да си слага безброй слоеве спирала и да гледа как се стича по лицето й под душа.

„Най-любимото ми нещо е да си поставям спирала. Обичам как изглежда на очите ми. Харесва ми да е много, много черна и да е на многобройни слоеве. Затова когато имам почивни дни си я слагам отново и отново, и отново. Когато се къпя, тушът потича по цялата ми кожа, измивам го и поставям отново. Наистина обичам това“, призна манекенката.