Вече 6 години в курса за преодоляване на страха от шофирaне „Карай без страх“ успешно помагат  на стотици жени, които имат шофьорска книжка, но по различни причини изпитват страх да шофират. Според социологическо проучване това са около 40% от жените. За да се преодолее този страх и да се помогне на онези от вас, които все пак желаят или им се налага да карат колите си е организиран психо- терапевтичния и практически курс за жени.

Курсът се провежда от квалифициран терапевт с двайсет и пет години шофьорски стаж. Базира се на идеята, че всяко умение се усвоява само чрез прилагането му, като са нужни много тренировки, външна помощ, подкрепа и напътствие. Целта е да се помогне на клиента да постигне онова, което желае, като превъзмогва страховете си, за да живее пълноценно и продължително.

Затова курсът съдържа само един теоретичен и пет практични часа:
1. Паркиране – перпендикулярно и успоредно.      
2. Движение по ваши маршрути.
3. Извън градско шофиране.
4. Движение в центъра.
5. Включване на всички компоненти.

В часовете спокойно може да изразявате както страховете, така и желанията си, а също и да споделяте лични проблеми свързани или не свързани с шофьорската проблематика.

Курсът е съобразен с индивидуалните нужди на всяка жена и може да се провежда с автомобил на фирмата за 200 лв. или със собствен автомобил за 150 лв.

Целта е да се даде увереност на жените-шофьори в техните способности и умение да преодоляват задръжките – както психически, така и поради липсата на опит.

Много дами вече се убедиха в полезността на курса, вече шофират, някои си купиха и нови коли и повечето много мило благодарят, което може да видите и на сайта им: karaibezstrah.com
 
Шофиращите дами вече са убедени, че автомобилът е комфорт. Той им позволява да бъдат независими, мобилни, да се чувстват приятно, а не да ги блъскат и обират в градския транспорт. С него стигаме до желаното място бързо, удобно и приятно.

Теоретичната част на курса се провежда в центъра на гр. София на адрес: ул. „Хан Крум“ №20.

За записване е необходима предварителна заявка на тел: 02/8599330, 0899917852.

Стани независима! Карай и ти!