Със смяната на сезона веселите и ярки цветове на лятото се заменят от пастелна и студена вълна. Минималистичната тенденция в модата се отразява и на маникюра.

Минимализмът създава празно пространство, което оставя място за интерпретация и креативност. Можете да персонализирате този стил с абстрактен или геометричен nail art, за да му дадете концептуално, но загадъчно усещане. А широко популярната остра форма на нокътя ще му придаде футуристичен вид.

Цветовете на бъдещето са приглушените нюанси – онова, което се нарича „помеждутъчни“ цветове. Всеки от тях съдържа както студени, така и топли елементи.

На снимките експертите от ProNails в колекцията „Shape Your Future“ есен/зима 2017-2018 играят с обема, формата и шепнещите цветове, които вървят буквално с всичко, което вече притежавате в гардероба си. Те се вдъхновяват от модните предложения на Jil Sander, Valentino, Ann Demeulemeester TRUSSARDI и ACNE Studios. А цветовете хибриди са най-предпочитаните.

Мек, чувствен нюанс на розово сиво, подходящ за всеки ден вдъхновен от тоалет на Jil Sander.

Розово-червен цвят, вдъхновен от модел на Stella McCartney и задължителeн за всеки гардероб. Не само, че си върви с всяка дреха, но засилва сексапила и е идеален за парти!

Комбинация от розово и лилаво, вдъхновена от Valentino.

Магически аква сив нюанс, вдъхновен от Ann Demeulemeester, който ви подтиква да сбъднете сутрешните си желания и мечти.

Вдъхновен от ACNE Studios, примамлив, дълбок и богат шоколадов нюанс с лилав подтон, който отключва желанията и приключенския дух.

Сив морско син цвят с лилав подтон, вдъхновен от TRUSSARDI.

Всички комбинации с тези цветове са приемливи. Те вървят заедно като кафе и сметана.

Kozmetikata.com
Фото: © ProNails