Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко дете се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ за да я открият и да помогнат на малчугана им да я развие.

Именно за да изкара наяве светлината, която всеки малчуган носи в себе си, е философията на нов детски център за изкуства „Angel steps“, чието официално откриване ще бъде на 27 септември 2017 г., а посещението този ден ще е безплатно за хлапетата.

„Angel steps“ се намира в София в просторна сграда на бул. „Сливница“ № 245. Притежава 2 отлично оборудвани спортни зали, зала за отдих и арт-зала. В тези помещения малките ангели пеят, танцуват, рисуват или свиват юмруци за бойни изкуства, но винаги водени от две главни правила. Едното е стимулирането на природните заложби и творческото мислене на детето без натиск, а чрез откриването на неговите силни страни и тяхното развиване и насочване в правилната посока. Другото главно правило е приятелството и забавлението!

Предлагат се уроци и по музикално обучение: пеене, свирене на пиано и китара, занимания по класически балет, модерни танци като „хип-хоп“ и „лирикал денс“.

Занятията в центъра се провеждат по методи, разработени на базата на най-новите открития в детско-юношеската психология, залегнали в образователните програми на водещи европейски центрове.

Центърът предлага своите услуги и по организирането на рождени дни или други специални детски поводи.

Kozmetikata.com