На интензивни тренировки и балансирано хранене залага топ моделът Ирен Онтева в грижата за безупречната си топ форма. Красавицата плува и ходи на фитнес минимум 4 пъти в седмицата. Освен това тя поддържа перфектната си фигура и с иновативен апарат с който вае още по-идеални форми.

„Разчитам на новите технологии за поддържане на добра визия, но тяхната роля е преди всичко подкрепяща. За да изглежда красива една жена трябва да се движи много и дава на тялото си достатъчни количества здравословна храна. „

Ирен Онтева казва, че не е привърженик на гладуването. Според нея, за да е здрава и привлекателна, жената е необходимо да се храни по няколко пъти на ден, без да лишава организма си от ценни вещества и минерали. Пълноценната храна е условие за красива кожа и за цялостното сияйно излъчване на жената. „Спортът е задължителен не само за добрата физическа форма, а е и хапче за вътрешен комфорт и щастие. Това, което тренировките дават като усещане, не може да се сравни с нищо друго. Физическата активност е нужна за духа и за тялото.“ – обобщава една от най-красивите българки.

TriActive+  е машината, която красавицата е избрала като помощно средство към за топ формата й. Тя която комбинира три технологии, които се прицелват в несъвършенствата, като работи с ултразвук, лазер, радиочестота – за ефективно елиминиране на локалните натрупвания на мазнини, лимфния застой и отпуснатостта на кожата, за които само спортът не помага. Процедурите намаляват целулита, оформят тялото и го склуптурират.

„За моята работа, външния вид е особено важен, затова трябва фигурата ми да е безупречна. Дълго време търсех подходящата подкрепяща процедура, докато не открих технологията Traictive+. За да поддържам перфектния контур на краката си и кожата да е стегната и еластична, веднъж седмично, когато съм в България се подлагам на процедурата.“– казва манекенката.

„Много хора прибързват и прибягват до крайни методи, за да постигнат мечтаното тяло, като това на Ирен например. Подлагат се дори на липосукция, която може да доведе до усложнения.“ – категорична е Стефка Сиракова, физиотерапевт в столичната клиника Jewel Skin, която се грижи за Ирен Онтева. Терапията с новата технология намалява целулита, тонизира и прави кожата еластична без да е отпусната, намалява задържането на течности и е особено подходяща при лечение на „синдрома на тежките крака“. Освен това стяга и тонизира кожата на шията и деколтето, премахва дори двойна брадичка.

Kozmetikata.com