Тя безспорно е красива! Новозеландският супермодел, актриса и телевизионна водеща Рейчъл Хънтър, обикаля света, за да открие ключа към запазването на младостта и красотата. Водещата на „Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър“, споделя 3 основни за нея носители на красота:

1. Аргановото масло от Мароко е страхотно за кожа и коса. Колкото е по-чисто, толкова ефектът е по-голям. Мирише хубаво и е с плътен жълт цвят.

2. Куркумата – сложете я в яденето, напитката, дори си направете маска.

3. Ресвератролчудодейният антиоксидант, който се съдържа в люспите на гроздето (както и на други храни) и който е свързан с понижен риск от сърдечни заболявания и удължаване на живота. За разлика от други антиоксиданти, като антоцианините, които дават на боровинките техния специфичен цвят и са съществена част от плода, растенията произвеждат ресвератрол, само като отговор на гъбична или бактериална атака. Точно така – ресвератролът e естествен антибиотик и фунгицид, който е синтезиран интелигентно от гроздовото растение (лозата), за да преживее биологична атака! Така че, гроздето за мен е фантастично.

Kozmetikata.com