Американската актриса Меган Фокс сподели преживяванията си около връщането на формата си след раждането на третото си дете. През август най-малкият син на 31-годишната Меган Фокс стана на година, а майка му вече се върна на снимачната площадка, въпреки че това не е станало лесно.

Звездата от Transformers разказа за живота си с трите малки деца: четиригодишния Ноа, тригодишния Бодхи и Джорни, който е едва на година.

„Не си доспивам вече почти година. През това време нито веднъж не успях да спя цяла нощ. Все още кърмя Джорни, той често се събужда, а след това идват двамата по-големи синове, будят ме и лягат при мен“, разказва актрисата. Меган призна, че след третата бременност ѝ е било по-трудно да се бори с излишните килограми, отколкото след предишните раждания.

„Много тренирах, за да си върна формата след раждането на Джорни. Този път ми се наложи наистина да се боря… Правех много дълги бягания. Това беше ужасно!“, добавя актрисата.

Нейните почитатели вече успяха да се убедят, че усилията ѝ не са били напразни. Година след третото раждане Фокс стана лице на новата рекламна кампания за бельо на марката Frederick’s of Hollywood, където тя самата е акционер и креативен директор. /БГНЕС