Важна роля в поддържането на младостта и красотата на кожата играе правилната грижа за нея през нощта, времето когато спим. След като бъде добре почистена вечер е необходимо да бъде добре подхранена. Като заместите на нощните кремове и серуми ви предлагаме до се погрижите за лицето си с нощно масло.

Тук ще се спрем на три разбични коктейла от натурални масла, които правят чудеса с кожата и са специално разработени за грижата за регенерация на кожата през ноща. След използването им кожата възстановява естествения си блясък. Изглежда видимо успокоена и ревитализирана. Възстановена е еластичността й, бръчките намаляват, а външният вид е по-свеж…

Нощно подхранващо олио SKIN CARE EXPERT 30+ от Floslek Laboratorium
Нощното подхранващо олио, благодарение на съвременната технология Skin Care Expert е създадено интензивно да подхранва кожата, да я възстановява и обновява, докато спи. Подобрява тонуса и еластичността на епидермиса. Уникалният състав на 11 масла, богати на витамини А , В1, В2 , С , D , E и K насърчава обновяването на клетките и подмладяването. След събуждане признаците на умора намаляват, кожата е подхранена, копринено гладка на пипане, сияйна и видимо по-млада.

Нощно масло против бръчки от AROMA LIFE
Интензивно стимулира естествените процеси на регенериране на клетките, ревитализира, успокоява и изглажда кожата, прави я копринено мека и еластична; укрепва естествените защитни сили, тонизира, придава жизненост и свежо излъчване. Спомага за видимо изглаждане на първите бръчици и предпазва от появата на нови. Съдържа специално подбран коктейл от натурални масла:
•розово масло – повишава еластичността на кожата, прониква в дълбоките слоеве и предотвратява образуването на бръчки, напукване на капиляри, формира хомогенен тен.
•масло от лайка – успокоява кожата, отстранява тъмните кръгове под очите и подпухналостта на целия контур.
•масло от нероли – засилва клетъчния метаболизъм и регенерацията на кожата, има изглаждащ ефект.
•масло от жожоба – създава защитен биофилм върху епидермиса на кожата и я прави устойчива на ежедневните вредни влияния.
•масло от кайсиеви ядки – притежава изразен лифтинг и антибръчков ефект, прави масажната смес нежна и ефирна и допълнително я обогатява с витамин F.

Ароматна грижа Роза за хидратация от DARPHIN
Eнергизиращ букет от етерични масла от роза, здравец, лавандула, шипка и вечерна иглика. Балансира нивото на хидратацията, възстановява естествения блясък на дехидратираната кожа, подхранва и възвръща еластичността. Предпазва от вредното влияние на околната среда. Без парабени и минерални масла. Изглажда, успокоява и предпазва кожата от вредното действие на свободните радикали. Използвайте вечер. Нанесете 5 капки върху лицето, шията и деколтето с леки масажиращи движения, като започвате от вътрешната към външната част на лицето.

Kozmetikata.com